پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

به مناسیت ولادت حضرت مسیح (ع) انجام شد؛

دیدار رییس مرکز گفت‌وگوی ادیان با اسقف اعظم خلیفه‌گری کاتولیک

دیدار رییس مرکز گفت‌وگوی ادیان با اسقف اعظم خلیفه‌گری کاتولیک

حجت‌الاسلام تسخیری، رییس مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با رمزی گرمو دیدار و ولادت حضرت مسیح (ع) را تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام محمدمهدی تسخیری، رییس مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، روز گذشته، ۱۰ دی‌ماه، با رمزی گرمو، اسقف اعظم خلیفه‌گری آشوری و کلدانی کاتولیک تهران در محل کلیسای حضرت یوسف (ع) دیدار و ولادت حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نو ۲۰۱۹ میلادی را تبریک گفت.

حجت‌الاسلام تسخیری برای عالیجناب رمزی گرمو و هموطنان مسیحی در ایران آرزوی سالی توأم با سلامتی و سعادتمندی از خداوند متعال مسئلت کرد.

وی در ادامه با اشاره به سخنان عالیجناب پاپ فرانسیس، رهبر کلیسای جهانی کاتولیک به مناسبت میلاد حضرت مسیح (ع)، گفت: عالیجناب پاپ فرانسیس در سخنانشان بر  موضوع همزیستی براساس اخوت انسانی تأکید داشتند و این موضوعی است که امروز همه بدان نیازمندیم و راهگشایی برای پایان دادن به نزاعات در سطح جهان خواهد بود.

اسقف اعظم رمزی گرمو نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار پیام عالیجناب پاپ در خصوص اخوت به مناسبت جشن میلاد را زمینه‌ساز احترام به همدیگر دانست و آرزوی صلح و سلامتی برای تمام مسیحیان و مسلمانان کردند.

در این دیدار، خانم‌ها رستم‌آبادی، رییس گروه مسیحیت کاتولیک و رشیدبیگی، رییس گروه مسیحیت ارتدکس و پروتستان نیز حضور داشتند.

کد خبر 4500673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha