به گزارش خبرنگار مهر، بعدازظهر چهارشنبه با حضور جمعی از مسئولان کلنگ سالن ورزشی شهدای گرگان در چهارراه رسالت به زمین زده شد.
این سالن در مساحت هزار و ۲۹۶ متر مربع ساخته خواهد شد و ظرف ۶ ماه به بهره برداری می رسد.
این پروژه مشارکتی است و زمین آن توسط شهرداری گرگان تأمین شده و عملیات ساخت آن با سپاه شهرستان گرگان است.
اسکلت اولیه پروژه آماده بوده و ظرف چند روز آینده عملیات نصب آن شروع می شود.
اعتبار پروژه یک میلیارد تومان است و علاوه بر سالن رختکن، سرویس بهداشتی و حمام هم ساخته خواهد شد.
فرمانده سپاه ناحیه گرگان در این مراسم اظهار کرد: این اقدام در راستای نگاه توسعه ورزش و مسائل فرهنگی اتفاق می افتد.
باقر رحمانی ضمن تشکر از شهردار و اعضای شورای شهر گرگان برای اهدای این زمین، افزود: ساخت این سالن در راستای انسجام بخشی به امورات فرهنگی و ورزشی است و گام کوچکی در این راستا برداشتیم.
رحمانی ادامه داد: نگاهی که فرمانده سپاه نینوای گلستان به شهرستان گرگان دارد، باعث شد که با توجه به رایزنی ها و مطالعاتی که صورت گرفت مکان قبلی تبدیل به حسینیه ثارالله شود.
وی بیان کرد: به جای آن مکان برای توسعه فضای ورزشی اعتباری برای ساخت سالن ورزشی اختصاص یافت.
رحمانی بیان کرد: انشالله با مساعدت مهندسی سپاه استان، اسکلت اولیه پروژه بزودی نصب می شود تا دلگرمی برای کسانی باشد که به سپاه اعتماد کرده و زمین را واگذار کردند.
وی با بیان این که ساخت استخر هم در دستور کار سپاه گرگان قرار دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با روحیه انقلابی و عاشورایی و جهادی این کار را به سرانجام برسانیم.
نظر شما