پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ بهمن ۱۳۹۷، ۱۲:۲۵

شهردار فردیس مطرح کرد:

جانمایی ستاد امربه‌معروف فردیس در یکی از فرهنگسراهای شهر

جانمایی ستاد امربه‌معروف فردیس در یکی از فرهنگسراهای شهر

فردیس - شهردار فردیس گفت: مدیریت شهری می‌تواند اتاقی در یکی از فرهنگسراهای شهر را برای استقرار ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر اختصاص دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر غفاری پیش از ظهر دوشنبه در نشست ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر شهرستان فردیس که در دفتر امام‌جمعه این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اینکه مدیریت شهری فردیس در راستای استقرار و تجهیز دبیرخانه ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر همکاری لازم را خواهد داشت، اظهار کرد: در جلسه گذشته مقرر شد شهرداری مشکین‌دشت نسبت به استقرار مکان این ستاد اقدام کند و شهرداری فردیس نیز اقدامات لازم را برای پشتیبانی و تجهیز آن انجام دهد.

وی با اشاره به اهمیت امربه‌معروف و نهی از منکر در جامعه، تصریح کرد: مدیریت شهری فردیس برای اجرای این فریضه در شهر، از هیچ تلاشی فروگذار نیست.

شهردار فردیس بابیان اینکه مدیریت شهری فردیس می‌تواند اتاقی از یکی از فرهنگسراهای شهر را برای استقرار ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر در اختیار این ستاد قرار دهد، اضافه کرد: در این صورت، شهرداری مشکین‌دشت نسبت به تجهیز آن اقدام کند.

غفاری در بخش دیگری بابیان اینکه مدیریت شهری فردیس به امربه‌معروف و نهی از منکر توجه ویژه‌ای دارد، عنوان کرد: این مهم در مجموعه شهرداری رعایت می شود.

به گفته وی تکریم ارباب‌رجوع یکی از اقدامات مورد تأکید مدیریت شهری فردیس است.

کد خبر 4526062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha