پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۵۴

نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک و ترمیمی ایران؛

مردم برای دریافت خدمات زیبایی سراغ افراد مجاز و حرفه ای بروند

مردم برای دریافت خدمات زیبایی سراغ افراد مجاز و حرفه ای بروند

نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک و ترمیمی ایران، گفت: مردم برای دریافت خدمات اعمال زیبایی، سراغ افراد مجاز و حرفه ای بروند.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد باطنی، روز چهارشنبه در آستانه شروع بکار کنگره بین‌المللی جراحان پلاستیک که یکم تا سوم اسفند ۹۷ در بیمارستان حضرت فاطمه (س) برگزار می‌شود، با اشاره به نکاتی که در مورد جراحی‌های زیبایی کم تهاجمی باید بدانید، افزود: افراد حتما جهت دریافت اعمال زیبایی به افراد حرفه‌ای و مجاز مراجعه کنند و این مسئله چه در روش‌های تهاجمی و چه در غیر تهاجمی تفاوتی ندارد 

وی اظهار داشت:‌ جراحی‌های کم‌تهاجمی زیبایی همچون لیفت با نخ، روش‌های  جوان‌سازی با انرژی مانند لیزر، بوتاکس و فیلر امروزه مورد اقبال مردم و متقاضیان به انجام زیبایی نسبت به جراحی‌های تهاجمی قرار گرفته است. 

باطنی با اشاره به اینکه روش‌های کم‌تهاجمی نیاز به استفاده از اتاق عمل گسترده و تجهیزات پیچیده ندارد،‌ گفت: از طرفی انجام این عمل‌ها راحت‌تر بوده و دوره‌های مراقبت پس از عمل کوتاه  است و این عمل به تمایل مردم به جراحی‌های کم‌تهاجمی زیبایی افزوده است. 

نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک و ترمیمی ایران، ادامه داد: مردم نباید توقع و تصویر غیرواقع‌گرایانه نسبت به جراحی‌های کم‌تهاجمی و زیبایی داشته باشند و همچنین این موضوع مدنظر قرار دهند که انجام این روش‌ها نیاز به مهارت دارد و اگر به درستی انجام نگیرد نه تنها نتیجه‌ای نداشته بلکه سبب آسیب خواهد شد.

وی اظهارداشت:‌ به طور مثال لیزر اگر به خوبی صورت نگیرد و یا فرد غیرحرفه‌ای به این موضوع ورود کنند آسیب‌هایی همچون سوختگی پوست و عفونت را در بدن ایجاد می‌کند.

باطنی تأکید کرد: افراد حتما  جهت دریافت اعمال زیبایی به افراد حرفه‌ای و مجاز مراجعه کنند و این مسئله چه در روش‌های تهاجمی و چه در غیر تهاجمی تفاوتی ندارد و نسبت به این مسئله هوشیار باشند که متأسفانه برخی مراکز آرایشگاهی به این موضوع ورود کرده و افراد غیرپزشک نسبت به آن اقدام می‌کنند متأسفانه با این شرایط عوارض خطرناکی در کمین افراد است.

کد خبر 4535908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha