۱۸ بهمن ۱۳۹۷، ۱۸:۰۲

مدیرکل راهداری وچهارمحال و بختیاری:

پروژه تخریب و انتقال سنگ ۶۰ تنی از محور دهدز - لردگان انجام شد

پروژه تخریب و انتقال سنگ ۶۰ تنی از  محور دهدز - لردگان انجام شد

شهرکرد- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان چهارمحال و بختیاری گفت: سنگ ۶۰ تنی از محور دهدز - لردگان خارج شد و هم اکنون مشکلی در تردد در این محور وجود ندارد.

احمد جمشیدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به سقوط یک سنگ ۶۰ تنی در محور دهدز - لردگان، افزود: به علت غول پیکر بودن این قطعه سنگ، امکان جابجایی نیست و باید این سنگ با دستگاه پیکور به قطعات کوچکتر تبدیل  شد  و این سنگ از جاده خارج شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری در خصوص معرفی محور جایگزین برای مسیر لردگان به دهدز، گفت: این تصمیم بر عهده معاونت عمرانی استاندار است و اگر جاده‌ جایگزین احداث شود نگهداری و ایمن سازی آن به این اداره محول می شود.

 یک سنگ ۶۰ تنی بامداد  روز چهارشنبه در محور دهدز - لردگان سقوط کرده است و موجب مسدود شدن یک خط از این محور دو خطه شده بود.

کد مطلب 4536992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha