پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ اسفند ۱۳۹۷، ۲۰:۲۳

در واکنش به دستور مادورو؛

کلمبیا: قطع روابطِ ونزوئلا را به رسمیت نمی‌شناسیم

کلمبیا: قطع روابطِ ونزوئلا را به رسمیت نمی‌شناسیم

وزیر خارجه کلمبیا در اظهاراتی مدعی شد: قطع روابطِ ونزوئلا را به رسمیت نمی‌شناسیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌آرتی، «کارلوس هولمز تروجیلو» (Carlos Holmes Trujillo) وزیر خارجه کلمبیا امروز یکشنبه در واکنش به دستور شب گذشته رئیس جمهوری منتخب و قانونی ونزوئلا در خصوص قطع روابط میان دو کشور، در اظهاراتی مدعی شد: قطع روابط با ونزوئلا را به رسمیت نمی‌ شناسیم.

وزیر خارجه کلمبیا در این خصوص در اظهاراتی مضحک مدعی شد: دولت مادرو در ونزوئلا برای کلمبیا رسمیت ندارد! بنابراین تصمیم وی نیز بی‌اعتبار است.

این در حالیست که «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا شب گذشته در سخنانی گفته بود: صبر ما به سر آمده و دیگر نمی توانیم تحمل کنیم که خاک کلمبیا برای حمله به ونزوئلا مورد استفاده قرار بگیرد. به همین دلیل، تمام روابط سیاسی و دیپلماتیک خود با دولت کلمبیا را قطع می کنیم.

رئیس جمهور ونزوئلا از سفیر و کارکنان کنسولی کلمبیا خواست ظرف ۲۴ ساعت ونزوئلا را ترک کنند.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که تنش هایی در مرز کلمبیا و ونزوئلا رخ داد.

غربی ها کمک هایی را برای شورشیان ونزوئلا ارسال کرده اند؛ اما کاراکاس با آن مخالفت کرده است. مادورو به نیروهای مسلح دستور داده است تا مانع از انتقال این کمک ها به داخل کشور شوند.

کد خبر 4551438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha