پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۴۹

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان:

تکمیل پروژه کتابخانه مرکزی زنجان ازدغدغه‌های فرهنگی زنجانی‌ها است

تکمیل پروژه کتابخانه مرکزی زنجان ازدغدغه‌های فرهنگی زنجانی‌ها است

زنجان-مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان از پیشرفت فیزیکی ۲۲ درصدی پروژه کتابخانه مرکزی زنجان خبر داد و گفت: تکمیل پروژه کتابخانه مرکزی زنجان از دغدغه‌های فرهنگی مردم شهر زنجان است.

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه کرباسی صبح شنبه در دومین نشست انجمن کتابخانه‌های عمومی استان در محل استانداری زنجان، با یادآوری اینکه تا به امروز پروژه کتابخانه مرکزی زنجان ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تداوم عملیات اجرایی این پروژه، نیاز به اعتبار داریم، افزود: برای تکمیل پروژه‌هایی که در حوزه کتاب و کتابخوانی قرار دارد، خوشبختانه تفاهم‌نامه خوبی بین استانداری و این اداره‌کل هم‌زمان با سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان منعقد شده است.

وی با اشاره به مفاد این تفاهم‌نامه، تصریح کرد: در این تفاهم‌نامه به این موضوع اشاره شده است که در صورت تکمیل کتابخانه مرکزی زنجان از محل اعتبارات تملک دارایی و سرمایه‌ای استان، نسبت به تامین تجهیزات و نیروی انسانی اقدام شود که در این راستا تکمیل چهار باب کتابخانه عمومی شامل کتابخانه عمومی مسجد جامع زنجان، قیدار، خرم‌دره و طارم نیز در این نفاهم‌نامه قید شده است.

کرباسی  به بخش‌های دیگر مفاد این تفاهم‌نامه در خصوص اعتباراتی که قرار است در حوزه افتتاح طرح‌های حوزه کتاب و کتابخوانی هزینه شود، اشاره کرد و ادامه داد: راه‌اندازی کتاب‌رسان سیار روستایی با اعتباری بالغ بر ۱.۵ میلیارد ریال، احداث و تجهیز کتابخانه‌های عمومی شهری و روستایی با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال و نیز تعمیر و تجهیز کتابخانه‌های کتابخانه‌های عمومی شهری و روستایی با ۲۳ میلیارد ریال اعتبار از تعهدات استانداری زنجان در این تفاهم‌نامه است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با یادآوری اینکه تکمیل پروژه کتابخانه مرکزی زنجان یکی از دغدغه‌های مردم این شهر و جامعه فرهنگی به‌شمار می‌رود، اظهار کرد: این پروژه از سال ۸۴ کلنگ‌زنی شده و عملیات اجرایی آن در سال ۸۸ آغاز شد که بعد از گذشته چند سال از اجرای آن، شاهد هزینه‌کرد ۳۷ میلیارد ریالی در این پروژه با پیشرفت فیزیکی ۲۲ درصدی هستیم.

کرباسی با اشاره به دیگر پروژه‌های حوزه فرهنگ استان، گفت: تعمیر و تجهیز کتابخانه‌های عمومی شهری و روستایی، کتابخانه عمومی شهر قیدار، کتابخانه‌های آب‌بر، خرم‌دره، مسجد جامع، استاندارد ابهر و نیز توسعه کتابخانه روزبه، از جمله این پروژه‌ها به‌شمار می‌رود.

کد خبر 4556830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha