۱۳ اسفند ۱۳۹۷، ۹:۳۰

فرماندار اسکو:

۱۸۰ تن میوه شب عید در شهرستان اسکو توزیع می‌شود

۱۸۰ تن میوه شب عید در شهرستان اسکو توزیع می‌شود

اسکو- فرماندار اسکو از توزیع ۱۸۰ تن میوه شب عید در این شهرستان خبر داد.

مرتضی محمدزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن عید نوروز، ستاد تنظیم بازار شهرستان اسکو با هدف بررسی شرایط بازار، نظارت بیشتر بر بازار، کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از گران فروشی همچون سال‌های گذشته کار خود را آغاز کرده است.

وی افزود: قیمت میوه‌های شب عید هنوز قطعی نشده اما به اندازه کافی برای مردم تهیه و ذخیره سازی شده است.

فرماندار اسکو در ادامه خاطر نشان کرد تمام تلاش این است که محیط بانشاط و بازار متعادلی را برای گردشگران و شهروندان در ایام نوروز داشته باشیم و با پیگیری‌ها صورت گرفته کمبودی در کالاهای اساسی نخواهیم داشت.

وی از توزیع ۱۸۰ تن میوه شب عید در قالب ۸۰ تن سیب و ۱۰۰ تن پرتغال در شهرستان اسکو خبر داد و گفت: این میوه‌ها در سطح شهرستان به‌منظور تنظیم بازار و حمایت از مصرف‌کننده توزیع خواهد شد.

فرماندار اسکو از مشارکت گشت‌های مشترک بازار عید خبر داد و گفت: گشت‌های نامحسوس نیز در این ایام فعال بوده و تخلفات را بررسی و نظارت داشته باشند تا زمینه ساز رضایت مندی همشهریان باشد.

محمد زاده در پایان جلب رضایت مردم را از اهداف ستاد تنظیم بازار خواند و افزود: مردم می‌توانند برای شکایت از متخلفین با تلفن ثابت ۱۲۴ اطلاع دهند.

کد خبر 4558418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha