۶ فروردین ۱۳۹۸، ۱۰:۵۹

آیت الله کلانتری درگذشت تعدادی از هموطنان درسیل شیرازراتسلیت گفت

آیت الله کلانتری درگذشت تعدادی از هموطنان درسیل شیرازراتسلیت گفت

شیراز- آیت الله علی اکبر کلانتری نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری درگذشت تعدادی از هم وطنان در سیلاب دیروز شیراز را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پیام آیت الله کلانتری آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت اندوه بار جمعی از هموطنان عزیز در حادثه سیل شیراز را به خانواده‌های داغدارشان تسلیت عرض می‌کنم.

از مسئولان محترم اجرایی و قضائی انتظار می‌رود ضمن رسیدگی فوری و همه جانبه به این حادثه غمبار وجبران خسارت‌های ناشی از آن و برخورد با مقصران احتمالی آن، به بررسی ساخت و سازهایی بپردازند که احتمالاً در گذشته بدون کارشناسی لازم و بدون پیش بینی همه جوانب در مجموعه دروازه قرآن انجام شده تا اگر سهل انگاری و تقصیری تشخیص داده شود مورد رسیدگی قرار گیرد و نیز تدابیری اندیشیده شود تا در آینده شاهد این گونه حوادث تلخ نباشیم.

از شهروندان عزیز و میهمان نواز شیراز نیز می‌خواهم با هر وسیله ممکن به کمک مسافرین و زائرین سومین حرم اهل بیت علیهم السلام بشتابند.

کد خبر 4575829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha