۱۲ فروردین ۱۳۹۸، ۱۲:۵۷

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان:

اسکان ۹۳ هزار مسافر نوروزی در ستاد اسکان فرهنگیان گیلان

 اسکان ۹۳ هزار مسافر نوروزی در ستاد اسکان فرهنگیان گیلان

رشت- مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به پیش بینی ۲۷۰۰ کلاس درس برای اسکان مسافران نوروزی، گفت: بیش از ۹۳ هزار مسافر در این اماکن اسکان داشتند.

نادر جهان آرای در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اسکان مسافران نوروزی اعم از فرهنگی و غیر فرهنگی در ستاد اسکان فرهنگیان استان گیلان، اظهار کرد: اسکان مسافران نوروزی که به صورت اینترنتی و حضوری امکان اقامتی در نظر گرفته شده در این ستاد را رزرو کرده بودند از ۲۸ اسفند سال گذشته آغاز و تا پایان ساعت امروز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۹۳ هزار مسافر اعم از فرهنگی و غیر فرهنگی در این ستاد اسکان یافته‌اند، افزود: این تعداد مسافر در بیش از دو هزار و ۷۰۰ کلاس درس در قالب ۳۴۰ مدرسه و ۹ مرکز اقامتی و رفاهی اسکان یافتند.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در ادامه با اشاره به اینکه این تعداد مسافر در قالب ۲۵ هزار و ۹۹۶ خانواده فرهنگی بوده است، گفت: تمهیدات لازم برای رفاه حال مسافران در این اماکن مدنظر گرفته است.

گفتنی است نوروز گذشته ۳۶ هزار و ۳۱۲ خانوار به تعداد ۱۳۰ هزار و ۷۲۴ نفر از خدمات مراکز تحت پوشش ستاد اسکان آموزش و پرورش استان گیلان بهره مند شدند.

کد خبر 4579651

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha