۱۷ فروردین ۱۳۹۸، ۱۱:۱۸

در گفت و گو با مهر مطرح شد؛

سیلاب ۲۱۴ میلیارد تومان خسارت به بروجرد وارد کرد

سیلاب ۲۱۴ میلیارد تومان خسارت به بروجرد وارد کرد

بروجرد- معاون عمرانی فرمانداری بروجرد، از خسارت ۲۱۴ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه‌های مختلف این شهرستان خبر داد.

مسعود فلاح در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در اثر بارش‌های اخیر و سیلاب بروجرد در دو روز یازدهم و دوازدهم فروردین امسال در حوزه‌های کشاورزی، شهرداری، میراث فرهنگی و … بیش از ۲۱۴ میلیارد تومان خسارت وارد شده است.

وی، افزود: همچنین در سیستم بارشی اخیر ۱۳۶ میلیمتر بارندگی در بروجرد داشته ایم.

معاون عمرانی فرمانداری بروجرد، تصریح کرد: در حال حاضر راه‌های چهار روستای «کپرگه»، «رحیم آباد»، «عباس آباد» و «تنگ محمد حاجی» از توابع بخش مرکزی بروجرد همچنان مسدود است.

فلاح، ادامه داد: وضعیت روستای «تنگ محمد حاجی» به علت رانش زمین بسیار خطرناک است و ممکن است بر اثر بارش‌های آتی مجدداً شاهد رانش زمین در این منطقه باشیم.

وی، گفت: با توجه به جاده «رحیم آباد» به عنوان شاه راه دیگر روستاها به بروجرد، بازگشایی راه روستایی «رحیم آباد» در دستور کار قرار گرفته و در حال حاضر با توجه به اینکه تمام تجهیزات برای امداد رسانی به پلدختر منتقل شده ممکن است چند روزی طول بکشد.

کد مطلب 4582490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha