پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۰:۰۴

رئیس انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران؛

۴۰ هزار نفر در کشور گرفتار بیماری های التهابی روده هستند

۴۰ هزار نفر در کشور گرفتار بیماری های التهابی روده هستند

رئیس کنگره کشوری بیماری های التهابی روده، گفت: بررسی ها نشان می دهد در حدود ۴۰ هزار نفر در کشور دچار بیماری های التهابی روده هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا ملک زاده، صبح چهارشنبه در نشست خبری کنگره دو روزه کشوری بیماری‌های التهابی روده، افزود: افرادی که در طولانی مدت دچار اسهال خونی هستند، می‌توانند مبتلا به بیماری‌های التهابی روده باشند.

وی با اشاره به اینکه این بیماری‌ها در ایران خیلی نادر بود، ادامه داد: تا ۳۰ سال پیش خبری از بیماری‌های التهابی روده در کشور نبود، اما در سال‌های اخیر شیوع پیدا کرده و تخمین زده می‌شود بیش از ۴۰ هزار نفر در کشور دچار بیماری‌های التهابی روده باشند.

رئیس انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران، تاکید کرد: اگر این بیماری‌ها درست تشخیص داده نشود و به درستی درمان نشود، می‌تواند سلامت فرد مبتلا را تهدید کند.

ملک زاده در عین حال افزود: با وجود مادام العمر بودن این بیماری‌ها، می‌توان آنها را کنترل و درمان کرد.

معاون وزیر بهداشت، با اشاره به گران بودن درمان بیماری‌های التهابی روده، گفت: نکته قابل تأمل در مسیر درمان این بیماران در کشور، این است که تقریباً تمام داروهای مورد نیاز این بیماری در داخل تولید و تا حدود زیادی تحت پوشش بیمه‌ها قرار دارد.

وی افزود: می‌توان ادعا کرد که ارزان‌ترین درمان بیماری‌های التهابی روده در ایران وجود دارد.

کد خبر 4593212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha