پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۵:۰۲

جودو قهرمانی آسیا- امارات؛

دعوت میراسماعیلی از رئیس اتحادیه آسیا برای سفر به ایران

دعوت میراسماعیلی از رئیس اتحادیه آسیا برای سفر به ایران

رئیس فدراسیون جودو کشورمان در دیدار با رئیس اتحادیه آسیا از وی دعوت کرد برای بازدید از امکانات جودو ایران به تهران سفر کند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون جودو، آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون که برای حضور در اتحادیه جودوی آسیا، هم اکنون در امارات به سر می‌برد، صبح امروز در هتل رویال فجیره با عبید الانزی، رئیس اتحادیه جودوی آسیا دیدار و گفتگو کرد.

رئیس اتحادیه جودوی آسیا در این نشست صمیمانه، انتخاب میراسماعیلی به عنوان رئیس فدراسیون ایران را تبریک گفت و ابراز خوشحالی کرد که یک قهرمان به این سمت رسیده است.
الانزی همچنین ابراز تمایل کرد که از هر کمکی از طرف آسیا برای ایران دریغ نخواهد کرد.

میراسماعیلی هم از رئیس اتحادیه آسیا دعوت کرد تا به ایران بیاید، رئیس اتحادیه جودوی آسیا با این درخواست موافقت و اعلام کرد در اولین فرصت به ایران می‌آید تا جودوی ایران را از نزدیک ببیند و شرایط توسعه آن را بسنجد.

همچنین در خصوص میزبانی ایران از رقابت‌های باشگاه‌های آسیا صحبت شد و طرفین به توافقاتی دست یافتند. در این دیدار، درباره موضوعات مختلف ایران و آسیا صحبت شد.

لازم به ذکر است، بعد از ظهر امروز، انتخابات مناطق آسیا (آسیای شرقی، آسیای غربی و آسیای مرکزی) برگزار می‌شود، ایران قبلاً جزو آسیای غربی بوده ولی الان در منطقه آسیای مرکزی قرار دارد.

انتخابات اتحادیه آسیا فردا برگزار می‌شود تا تکلیف رئیس این اتحادیه برای ۴ سال مشخص شود. تنها کاندیدا برای احراز این سمت عبدالانزی است.

کد خبر 4593758

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha