۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۸:۳۳

عراق سفیر بحرین و کاردار سفارت آمریکا را احضار می‌کند

عراق سفیر بحرین و کاردار سفارت آمریکا را احضار می‌کند

سخنگوی وزارت خارجه عراق از اقدام این وزارتخانه در احضار سفیر بحرین و کاردار سفارت آمریکا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سومریه نیوز، «احمد الصحاف» سخنگوی وزارت امور خارجه عراق اعلام کرد: «محمد علی الحکیم» وزیر امور خارجه دستور احضار کاردار سفارت آمریکا و سفیر بحرین را صادر کرده است.

احضار سفیر بحرین در پی انتشار توییت توهین آمیزی از سوی «خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر امور خارجه بحرین علیه مقتدی صدر رهبر جریان صدر صورت می‌گیرد.

مقتدی صدر روز شنبه در بیانیه‌ای در خصوص تحولات عراق و جهان، خواستار کناره‌گیری سران آل خلیفه برای حل بحران این کشور شده بود.

وزارت امور خارجه عراق اظهارات توهین‌آمیز وزیر امور خارجه بحرین را محکوم کرده و خواستار عذرخواهی رسمی منامه شده است.

احضار کاردار سفارت آمریکا در بغداد نیز در پی اظهارات مداخله‌جویانه و نیز پست‌هایی در صفحات مجازی سفارت آمریکا صورت می‌گیرد که به دلیل نقض حاکمیت ملی و نیز عرف و آداب دیپلماتیک مورد اعتراض احزاب و گروه‌های عراقی قرار گرفته بود.

کد خبر 4602002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha