پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۲۳

سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان:

حضور من در استقلال خوزستان راه را برای مجیدی و صادقی باز کرد

حضور من در استقلال خوزستان راه را برای مجیدی و صادقی باز کرد

اصفهان - سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: با اعتماد مسئولان باشگاه استقلال خوزستان به من راه برای سرمربی‌گری مربیان جوانی مانند فرهاد مجیدی و ابراهیم صادقی در استقلال و سایپا هموار شد.

به گزارش خبرنگار مهر از اصفهان، سیدمحمد علوی عصر چهارشنبه در نشست خبری پیش از دیدار فردای تیمش برابر سپاهان اصفهان در هفته پایانی لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: سپاهان برای قهرمانی و کسب سهمیه آسیا می‌جنگد و جوانان تیم ما نیز تلاش می‌کنند در آخرین بازی لیگ برتر خود را نشان دهند؛ به همین دلیل بازی فردا برای هر دو تیم مشکل است.

وی درباره شکست‌های زیاد تیمش در این فصل افزود: هر هفته برای برد به زمین می‌آییم که یا مساوی می‌کنیم یا می‌بازیم! متأسفانه مشکلاتی داریم وگرنه هیچ‌وقت نخواسته‌ایم پیروز نباشیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان درباره کاهش تیم‌های خوزستانی در لیگ برتر با سقوط تیمش و سقوط احتمالی نفت مسجدسلیمان ادامه داد: به‌عنوان یک خوزستانی دوست ندارم نفت سقوط کند. فیروز کریمی می‌تواند این تیم را در لیگ برتر نگه دارد. سرنوشت این تیم دست خودش است و امیدوارم استقلال خوزستان هم سال آینده به لیگ برتر بازگردد.

علوی با بیان اینکه با اعتماد مسئولان استقلال خوزستان به او راه برای مربیگری فرهاد مجیدی و ابراهیم صادقی در استقلال و سایپا نیز هموار شد، گفت: در هفته‌های اخیر که تیم در معرض سقوط به لیگ دسته اول بود، انتقال انگیزه به بازیکنان بسیار سخت بود، اما توانستیم این کار را انجام دهیم و بازیکنان با انگیزه و باکیفیت بازی کردند و امیدوارم فردا نیز کارمان را به نحو احسن انجام دهیم.

وی در پاسخ به این سوال که چه تیمی قهرمان لیگ برتر می‌شود، بیان داشت: هر تیمی که کارش را به خوبی در زمین انجام دهد، استحقاق قهرمانی داشته باشد و سه امتیاز بازی خود را کسب کند قهرمان می‌شود.

کد خبر 4618040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha