پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ خرداد ۱۳۹۸، ۹:۰۸

فرمانده یگان حفاظت زمین و مسکن راه و شهرسازی کردستان:

۱۲.۳ هکتار از اراضی ملی کردستان از متصرفان باز پس گرفته شد

۱۲.۳ هکتار از اراضی ملی کردستان از متصرفان باز پس گرفته شد

سنندج - فرمانده یگان حفاظت زمین و مسکن راه و شهرسازی کردستان از باز پس گیری و رفع تصرف ۱۲.۳ هکتار از اراضی ملی استان در دو ماهه ابتدای سال جاری خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان کردستان، سرهنگ بهروز مهری گفت: در فروردین ماه امسال با اجرای سه مأموریت از ۵۹ هزار و ۷۷ متر مربع از اراضی ملی رفع تصرف شد.

وی افزود: از این میزان هزار و ۶۵۰ متر مربع رفع تصرف فوری و ۵۷ هزار و ۴۲۷ متر مربع نیز شامل خلع ید و قلع و قمع در راستای اجرای احکام صادره محاکم قضائی بوده است.

فرمانده یگان حفاظت زمین و مسکن راه و شهرسازی کردستان ادامه داد: در اردیبهشت ماه نیز با اجرای هفت مأموریت شامل یک مورد رفع تصرف فوری ۹۲۶ متر مربع اراضی ملی و شش مأموریت نیز در راستای اجرای احکام صادره و به میزان ۶۲ هزار و ۹۵۸ متر مربع در مجموع ۶۳ هزار و ۸۸۴ متر مربع اراضی ملی از دست متصرفان خارج شد.

سرهنگ مهری ارزش ریالی اراضی ملی رفع تصرف شده در دو ماهه ابتدایی سال جاری را بالغ بر ۸۷ میلیارد و ۸۳۷ میلیون ریال عنوان کرد که توسط یگان حفاظت زمین و مسکن راه و شهرسازی کردستان رفع تصرف شده است.

کد خبر 4640703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha