به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از مركز اطلاعات سازمان ملل ، "كوفي عنان" دبير كل سازمان ملل سه شنبه شب آخرين حمله نظامي به اردوگاه پناهندگان رفح در نوارغزه كه حداقل 10 كشته بر جا گذاشت را به شدت محكوم كرد.
يكي از سخنگويان عنان در بيانيه اي اظهار داشت: "دبير كل سازمان ملل بار ديگر تكرار مي كند كه اسراييل در مناطق اشغالي نبايد به غير نظاميان آسيبي وارد كند"
در اين بيانيه با اشاره به طرح صلحي كه توسط سازمان ملل، اتحاديه اروپا، روسيه و آمريكا در اين منطقه پشتيباني مي شود، آمده است: كوفي عنان شديدا از رژيم صهيونيستي درخواست دارد كه از چنين اعمال خشونت باري دست بردارد و مذاكرات صلح را با توجه به نقشه راه از سر گيرد.
دبير كل سازمان ملل در پايان به خانواده هاي كشته شدگان تسليت گفت.
در خبر ديگري از سازمان ملل آمده است: يكي از سخنگويان سازمان ملل اعلام كرد: ديدار كوفي عنان و نمايندگان شوراي حكومتي عراق و مقامات آمريكايي به دليل برنامه ريزي دقيق تر برنامه كاري شركت كنندگان به تاخيرافتاد.
"فرد اكارد" كه در جمع سران سازمان ملل در نيويورك به سوالات خبرنگاران پاسخ مي گفت، اظهار داشت: "كوفي عنان تاريخ 15 ژانويه (25 دي) را براي اين ديدار تعيين كرده بود كه به نظر مي رسد در اين زمان طرف هاي ديدار كننده نمي توانند خود را آماده كند. بنابراين اين ديدار به تعويق خواهد افتاد."
وي در ادامه افزود: دبير كل سازمان ملل ترجيح مي دهد كه اين ديدار به طور سه جانبه انجام شود، اما اگر برنامه شركت كنندگان هماهنگ نشود، اين مذاكرات به صورت جداگانه صورت خواهد گرفت."
همچنين شوراي امنيت سازمان ملل از همكاري ليبي با سازمان ملل درباره سلاح هاي كشتار جمعي تقدير كرد. "استفان تافرو" از بلغارستان كه رياست دوره اي شوراي امنيت را به عهده دارد، اعلام كرد اعضاي شوراي امنيت سازمان ملل از همكاري ليبي با سازمان ملل تقدير مي كند و مراتب خرسندي خود را از پيوستن اين كشور به پروتكل الحاقي اعلام مي دارد.
وي در ادامه با اشاره به اينكه جهان در انتظار روزي است كه ديگر نشاني از سلاح هاي كشتار جمعي وجود نداشته باشد، تصريح كرد: ما منتظريم كه ليبي هر چه زودتر مفاد پروتكل الحاقي پيمان منع گسترش سلاح هاي اتمي را به مرحله اجرا گذارد.
خبر ديگري از سازمان ملل حاكي است با توجه به اينكه سال 2004 به عنوان سال بين المللي مبارزه با برده داري و تلاش در جهت رفع آن ناميده شده است، رييس يونسكو ازهمه كشورها خواست كه به طور جدي به مبارزه با اين پديده تاسف بار بپردازند.
كواشيرو ماتسورا" رييس سازمان آموزشي، علمي و فرهنگي سازمان ملل متحد (يونسكو) در پيامي كه از پاريس منتشر شد، اعلام كرد: "بدون در نظر گرفتن اتفاقات ناگواري كه در سالهاي گذشته روي داده است، در صدد يم با تمام اشكال تبعيض نژادي وبرده داري مبارزه كنيم و گامي ديگر در راه احقاق حقوق بشر در جهان برداريم."
"كوفي عنان" دبير كل سازمان ملل حمله روز گذشته به ساكنان اردوگاه رفح را به شدت محكوم كرد و رژيم صهيونيستي را مقصر اصلي عدم وجود صلح در منطقه دانست.
کد خبر 46513
نظر شما