مسعود مرسلپور در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص تمهیدات و اقدامات دستگاهها و فرمانداری اسلامشهر جهت برگزاری هر چه با شکوه تر مراسم پیاده روی شهروندان اسلامشهری در روز اربعین اظهار داشت: امسال در نظر داریم اسلامشهر به عنوان شهرستان نمونه در ستاد اربعین قرار بگیرد و فارغ از کمکهای مردمی و تبلیغات نکته مهم این است که مردم باید در صحنه حضور داشته باشند.
مرسلپور با اشاره به اینکه سال قبل با پیگیریهای انجام شده استقرار واحدی از کنسولگری عراق درجنوب غرب استان تهران به به مرکزیت اسلامشهر به دلیل دیر اقدام کردن و عدم هماهنگیهای مناسب انجام گفت: اما امسال از هم اکنون دست به کار شد ایم و وقت کافی نیز داریم که بخشی از کنسولگری عراق در اسلامشهر مستقر شود تا انشااله در اسلامشهر صدور ویزا برای جنوب غرب استان تهران را داشته باشیم لذا این موضوع یکی از موارد بسیار مهم است که باید حائز اهمیت باشد.
فرماندار اسلامشهر با بیان اینکه باید میان مردم از هم اکنون پیاده روی اربعین و شرکت در این همایش بزرگ مسلمین را نشر دهیم افزود: از همه وعاظ و ائمه جماعت و منابر در اسلامشهرمی خواهیم در خصوص فضائل پیاده روی اربعین مسائلی را برای مردم عنوان کنند و سخنرانیهایی انجام شود تا شاهد برگزاری هر چه با شکوه تر این مراسم باشیم.
وی در ادامه گفت: در اسلامشهر در نظر داریم با راه اندازی کانال خبری به نام اربعین ۹۸ به فضائل اربعین و شرکت در این مراسم پرداخته شود همچنین در این خصوص مخابرات هم باید یاری کند و در مناسبتهای مختلف مخصوصاً اعیاد یک یادآوری کوتاه در خصوص اربعین و کربلا صورت بگیرد.
مرسلپور بیان داشت: از بانکهای شهرستان نیزمی خواهیم وامی بدون کارمزد به مردم ارائه دهند تا مردم بتوانند در این مراسم شرکت کنند و در ادارات نیز مدیران از کارکنان بخواهند هر کسی میخواهد حقوق یک روز کاری خود را به ستاد اربعین هدیه کند.
وی در خصوص شرکت دانش اموزان در مراسم باشکوه پیاده روی اربعین نیز اظهار داشت: آموزش و پرورش باید توجه و دقت کافی را در این زمینه داشته باشد و متقاضی باید لحاظ جسمی و مسائل مختلف بررسی شود چرا که در این زمینه هر گونه مشکلی بازتاب منفی خواهد داشت.
فرماندار اسلامشهر همچنین به اسکان زائران اسلامشهری در یک جای مشخص تاکید کرد و عنوان داشت: امسال در نظر داریم استقرار زائران اسلامشهر در یک جای از قبل تعیین شده و در نجف و کربلا باشد و موکبهای سر راهی نباشد لذا کسانی که در اسلامشهرموکب دارند طی جلسهای با ستاد اربعین مرتبط شوند تا با مشکل خاصی مواجه نشویم.
نظر شما