پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۳۴

سخنگوی سازمان غذا و دارو با مهر مطرح کرد؛

وضعیت کمبود «سفازولین» در بازار دارویی کشور/مجوز واردات به ۵ شرکت

وضعیت کمبود «سفازولین» در بازار دارویی کشور/مجوز واردات به ۵ شرکت

سخنگوی سازمان غذا و دارو، از صدور مجوز واردات داروی سفازولین به ۵ شرکت وارد کننده برای رفع کمبود این دارو در کشور خبر داد.

شهرام شعیبی، در گفتگو با خبرنگار مهر، به آخرین وضعیت کمبود داروی سفازولین در بازار دارویی کشور اشاره کرد و گفت: سفازولین در سر لیست کمبودهای دارویی کشور قرار دارد و از همین رو، به پنج شرکت وارد کننده مجوز داده شده است تا به صورت فوریتی برای تامین این دارو در کشور اقدام کنند.

وی با عنوان این مطلب که حداکثر تا سه هفته آینده کمبود سفازولین تزریقی در کشور رفع خواهد شد، افزود: با توجه به مجوز صادر شده برای شرکت های وارد کننده، نیاز به این دارو تا پایان سال تامین می شود و دیگر هیچ کمبودی نخواهیم داشت.

شعیبی با اشاره به داروی تزریقی سفازولین که بیشتر در بیمارستان ها کاربرد دارد، ادامه داد: این دارو که در دسته داروهای آنتی بیوتیک قرار دارد، در داروخانه ها نیز در دسترس است.

کد خبر 4662127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha