پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۰۸

استاندار همدان:

مرکز هتلداری غرب کشور نیروهای آموزش دیده را به جامعه تزریق می کند

مرکز هتلداری غرب کشور نیروهای آموزش دیده را به جامعه تزریق می کند

همدان - استاندار همدان گفت: مرکز هتل داری و گردشگری غرب کشور نیروهای آموزش دیده صنعت گردشگری را به جامعه تزریق می کند.

به گزارش خبرنگارمهر، سید سعید شاهرخی ظهر چهارشنبه در آیین افتتاح مرکز هتل داری و گردشگری غرب کشور در همدان با بیان اینکه طی سال های اخیر یک جهت‌گیری در خصوص گردشگری کشور صورت گرفته به طوری که نگاهی که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در پیش گرفته نگاه بسیار درستی است، گفت: زمانی که بنا بود یکی از استان های کشور به نمایندگی از جمهوری اسلامی میزبان کشورهای آسیایی شود استان همدان به عنوان نماینده جمهوری اسلامی معرفی می شد و در سال ۲۰۱۸ به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب گردید.

وی با بیان اینکه این در شرایطی است که ۱۳ سال پیش با تلاش نماینده مردم همدان در مجلس؛ همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران انتخاب شد، گفت: این موارد افتخارات بزرگی بر تارک استان همدان است که به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران و پایتخت گردشگری آسیا معرفی شده است.

استاندار همدان با بیان اینکه این امتیازات با لابی و رایزنی به دست نیامده و مربوط به داشته ها و تاریخ و تمدن و پیشینه بزرگ استان همدان است، گفت: ۳۵۰۰ سال تاریخ پر افتخار و ۵۰۰ سال پایتختی امپراطوری بزرگ ایران از افتخارات همدان است.

وی با بیان اینکه استانهایی که داعیه محوریت گردشگری را داشتند تاریخشان به ریشه داری استان همدان نیست و کسی که می خواهد ایران را ببیند با سیر گردشگری در استان همدان و داشته های میراث فرهنگی و طبیعت استان همدان می تواند تاریخ ایران را یکجا ببیند، گفت: تپه هگمتانه با ۳۲۰۰ سال قدمت، تپه نوشیجان، آثار تاریخی بزرگ همدان شامل ۱۸۰۰ اثر تاریخی و ۱۱۶۸ اثر ثبت ملی شده ظرفیت بزرگی برای استان همدان است که موجب شد همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین معرفی شود و سال گذشته نیز به شایستگی میزبانی پایتختی گردشگری آسیا را عهده دار شدیم.

برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی در استان همدان

شاهرخی با بیان اینکه مصمم هستیم این تخت گردشگری را آن طور که در شان استان همدان است حفظ کنیم، گفت: بر این اساس باید هر سال شاهد برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی در استان همدان باشیم.

استاندار همدان با بیان اینکه در حوزه گردشگری طبیعی غار علیصدر از عجایب خلقت است و سراب های بی بدیل نهاوند شمالی بدون شرجی را ایجاد کرده و در صنایع دستی نیز شهر لالجین آوازه جهانی پیدا کرده چراکه از خاک هنری آفریده اند و اشتغال مهیا کردند، گفت: در جنوب استان مبل و منبت ملایر وتویسرکان مطرح هستند.

وی با بیان اینکه ملایر به عنوان شهر ملی مبل و منبت انتخاب شده و تابستان امسال آن را به عنوان شهر جهانی مبل و منبت ارتقا می دهیم، گفت: فقط در یک مقطع ۴۰۰ میلیاردتومان گردش مالی مبل و منبت در ملایر بوده است که ظرفیتی برای اشتغال و صنعت گردشگری است.

استاندار همدان با بیان اینکه ظرفیت ها و زیرساخت های خوبی در همدان مهیا است به طوری که فرودگاه همدان بین المللی است و راه های همدان آزادراه و بزرگراه هستند و ۱۵ هتل در حال اجرا است، گفت: امروز شاهد افتتاح این مرکزیم که افتخاری برای استان همدان است.

وی با بیان اینکه به سازمان آموزش فنی و حرفه ای تبریک می گویم و از حمایت های سازمان فنی و حرفه ای قدردانی می کنم، گفت: امروز این مرکز در اختیار تمام هموطنان علاقمند به حرفه برای خدمت رسانی به گردشگران است.

شاهرخی تاکید کرد: اگر بنا باشد در سطح ملی و جهانی گردشگر بپذیریم باید نیروی آموزش دیده و ماهر داشته باشیم و این مرکز رسالت و وظیفه اش تربیت چنین نیروهایی در سطح ملی است که آورده آن برای استان همدان دوچندان خواهد بود.

کد خبر 4663292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha