پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۴۳

فردا در چهارمین عصر کتاب استانی؛

مفاخر فرهنگ و ادب آذربایجان شرقی تجلیل می‌شوند

مفاخر فرهنگ و ادب آذربایجان شرقی تجلیل می‌شوند

مراسم تجلیل از مفاخر فرهنگ و ادب آذربایجان شرقی فردا پنجم شهریور ماه، در قالب چهارمین عصر کتاب استانی خانه کتاب برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین بزرگداشت بهروز عزبدفتری، خلیل سلطان القرایی و حسین دوستی در قالب چهارمین برنامه «عصر کتاب استانی» فردا سه شنبه ۵ شهریور در تبریز برگزار می‌شود. این مراسم توسط موسسه خانه کتاب با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی برگزار می شود.

بهروز عزبدفتری متولد ۱۳۱۷در تبریز  و دانشیار زبان و ادبیات انگلیسی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه تبریز است. کتاب های «آبگینه بر دوش و باران سنگ؛ برگردان انگلیسی اشعار برگزیده شاعران معاصر ایران»، «نعل در آتش ( هفده گفتار در حوزه های ادبیات و زبانشناسی)»،  «ادبیات و بازتاب آن»، «زبان و ذهن کودک»، «درباره نوآم چامسکی» و «روانشناسی هنر» از جمله آثاری است که از وی به چاپ رسیده است.

خلیل سلطان القرایی در سال ۱۳۲۹ در شهر تبریز به دنیا آمد. وی دکترای رشته فلسفه تعلیم و تربیت را پس از عزیمت به فرانسه از دانشگاه میرای فرانسه شهر تولوز در سال ۱۳۵۹ کسب کرد و از سال ۱۳۶۱ به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز در گروه علوم تربیتی مشغول به کار شد. از جمله آثار وی می‌توان به کتاب‌های «مرزبان‌نامه»، «فلسفه تعلیم و تربیت و آرای تربیتی»، «یادنامه میرزا جعفر سلطان القرایی» و «در جست و جوی معنای زندگی» اشاره کرد.

حسین دوستی متولد ۱۳۳۸ در اهر انتشار کتاب را از سال ۱۳۷۳ و با اثر « تاریخ و جغرافیای ارسباران» آغاز کرد. کار تحقیق و تألیف کتاب را عمدتاً در موضوع ارسباران شناسی و به طور پیوسته ادامه داد. از جمله آثار وی می توان به «ادبیات مرثیه در ارسباران»، «همصدایی با شهریار»، «نگاهی به تاریخ و جغرافیای ارسباران»، «مشتاقی و مهجوری: یادنامه مفاخر و مشاهیر آذربایجان»، «عاشورا سرایی» و... اشاره کرد.

سلسله برنامه‌های «عصر کتاب استانی» در راستای برنامه‌های سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و تحقق شعار «ایران فقط تهران نیست» و توجه موسسه خانه کتاب به اهالی قلم، مفاخر و ظرفیت‌های فرهنگی استان‌ها  برگزار می‌شود.

موسسه خانه کتاب پیش از این در برنامه «عصر کتاب استانی» از اسفندیار آهنجیده، مرید محمدی و علیرحم شایان، محمودرضا اکرامی فر، زنده یاد حاج داراب بدخشان، احمد عضدی و حسین مسرت تجلیل کرده است.

آیین بزرگداشت مفاخر فرهنگ و ادب آذربایجان شرقی فردا سه‌شنبه ۵ شهریور از ساعت ۱۸ در تالار خاقانی شهر تبریز، واقع در خیابان امام خمینی(ره)، نرسیده به چهار راه آبرسان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی برگزار می‌شود.

کد خبر 4702358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha