۶ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۰۰

با حضور معاون رئیس جمهور؛

بزرگترین کتابخانه عمومی استان بوشهر افتتاح شد

بزرگترین کتابخانه عمومی استان بوشهر افتتاح شد

بوشهر - در آئینی با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، کتابخانه خلیج فارس به عنوان بزرگترین کتابخانه عمومی استان بوشهر افتتاح شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به افتتاح کتابخانه خلیج فارس بوشهر اظهار داشت: این کتابخانه با شش میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال اجرا و تجهیز شده است.

سید علی هاشمی اضافه کرد: مساحت مخزن کتاب و قرائت محققین ۲۸۳ مترمربع و مساحت سالن مطالعه خواهران ۱۷۷ متر مربع و مساحت سالن مطالعه برادران ۱۵۰ متر مربع است.

وی مساحت زیربنای ساختمان کتابخانه را دو هزار و ۷۵ متر مربع در دو طبقه عنوان کرد و افزود: هزار و ۱۹۰ متر مربع محوطه‌سازی برای این طرح انجام شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر افزود: این کتابخانه باعث رشد و پرورش فکر عمومی در استان، توسعه فعالیت‌های پژوهشی، افزایش سطح علمی جوانان و ترغیب و تشویق جوانان به مطالعه خواهد شد.

کد مطلب 4704495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha