۹ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۱۴

اولین تبعات محرومیت قدوس از سوی فیفا

اولین تبعات محرومیت قدوس از سوی فیفا

سامان قدوس بازیکن ایرانی تیم آمیان فرانسه به اردوی تیم ملی فوتبال ایران دعوت نشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسامی ۲۳ بازیکن تیم ملی فوتبال ایران برای بازی با هنگ کنگ در حالی امروز اعلام شد که در این فهرست، نام سامان قدوس بازیکن تیم آمیان فرانسه دیده نمی شود.

قدوس به تازگی با رای فیفا چهار ماه از انجام فعالیت های فوتبالی محروم شده است. این رای در پی شکایت باشگاه اوئسکا اسپانیا به فیفا صادر شده است. باشگاه اوئسکا سال گذشته  با باشگاه اوسترشوندس سوئد برای انتقال سامان قدوس به توافق رسید اما سوئدی ها این بازیکن ایرانی را به تیم آمیان فرانسه فروختند.

در نهایت فیفا این بازیکن را ۴ ماه محروم کرد و این بازیکن باید مبلغ ۴ میلیون یورو هم به باشگاه اوئسکا پرداخت کند.

اولین تبعات این محرومیت به تیم ملی ایران سرایت کرد و مارک ویلموتس روی نام این بازیکن خط قرمز کشید؛ هرچند که به قدوس برای اعتراض به رای صادره و تجدیدنظر خواهی سه هفته فرصت داده شده است.

کد مطلب 4706863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha