پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

با حکم آیت الله محسن اراکی؛

حجت الاسلام پورهواشمی مدیر جبهه جهانی شباب المقاومة شد

حجت الاسلام پورهواشمی مدیر جبهه جهانی شباب المقاومة شد

طی حکمی از سوی آیت الله محسن اراکی مدیریت جبهه جهانی شباب المقاومة به حجت الاسلام پورهواشمی واگذار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، طی حکمی که از سوی آیت الله محسن اراکی صادر شد، مدیریت جبهه جهانی شباب المقاومة به حجت الاسلام پورهواشمی واگذار شد.

شرح این حکم بدین شرح است:

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای محمد اسماعیل پورهواشمی

با توجه به مسئولیت جوانان در گام دوم انقلاب و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نسبت به جایگاه ویژه جوانان جهان اسلام در استمرار و تقویت مقاومت اسلامی و لزوم پیشبرد دیپلماسی وحدت اسلامی با بهره گیری از این نیروی عظیم، انتظار است جنابعالی که دارای تجارب و شایستگی هادی ارزنده‌ای در این زمینه هستید پیگیری و مدیریت تمام مسائل و امورات محوله جبهه جهانی شباب المقاومة را در دست گرفته و زمان اصلی خود را در این راستا قرار دهید.

امید است با استعانت از خداوند متعال، در خدمت به اسلام و مسلمین و تقویت بیش از پیش جبهه جهانی مقاومت اسلامی موفق و موید باشید.

کد خبر 4707267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha