در خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)؛

انتشار تصاویری از پهپادهای سرنگون شده تروریستها در شمال غرب سوریه

انتشار تصاویری از پهپادهای سرنگون شده تروریستها در شمال غرب سوریه

رسانه های سوریه از انهدام دو فروند پهپاد تروریستی و سرنگونی پهپاد سوم و خلع سلاح بدون خطر آن در شمال غرب سوریه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) شامگاه شنبه تصاویری منتشر کرد که دو فروند پهپاد منهدم شده در روستایی واقع در استان حماه را نشان می‌دهد.

به گزارش این رسانه خبری، ارتش سوریه در واکنش به حملات پهپادی گروههای تروریستی به یک پایگاه نظامی در استان حماه در شمال غرب سوریه دو فروند پهپاد را منهدم و پهپاد سوم را سرنگون و بطور بی خطری خلع سلاح کرد.

در یکی از این تصاویر، پنل پهپاد سوم برداشته شده به طوری که قطعات الکترونیکی و جعبه باطری‌های داخلی و همچنین فرستنده خودکار رادیویی آن در تصویر کاملاً مشخص است.

تصاویر پهپاد دوم نیز نشان می‌دهد که بمب‌های دست ساز به زیر بال‌های آن وصل بوده است.

گفتنی است که اوایل روز شنبه، ارتش سوریه از دفع حملات پهپادی گروههای تروریستی به مواضع خود در سهل الغاب در استان حماه خبر داد.

یک منبع نظامی روز شنبه اعلام کرد: «پدافند هوایی سوریه شب گذشته با حملات پهپادهای تروریست‌ها به مواضع ارتش سوریه در سهل الغاب در استان حماه مقابله کرد و موفق به انهدام دو پهپاد و سرنگونی پهپاد سوم و خنثی سازی مواد منفجره آنها شد. تلفاتی به ارتش سوریه در جریان این حمله پهپادی وارد نشد».

این در حالی است که پدافند هوایی سوریه سوم سپتامبر نیز پهپادهای تروریست‌ها در آسمان لاذقیه را هدف قرار داده بودند.

کد مطلب 4713893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۳
      0 0
      این که شبیه کاردستی بچه‌هاست!!