۲۸ فروردین ۱۳۸۶، ۱۴:۱۸

در صورت تصویب نهایی مجلس؛

عوامل تهیه، تکثیر و توزیع نوارها و سی‌دی‌های فاقد مجوز مجازات خواهند شد

در صورت تصویب نهایی در مجلس عوامل تهیه، تکثیر و توزیع نوارها و لوح های فشرده سمعی و بصری فاقد پروانه نمایش و مجوز عرضه مجازات خواهند شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نماینده مجلس شورای اسلامی کلیات این طرح را در قالب طرح اصلاح مواد 1 و 3 قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیر مجاز می کنند بررسی و به تصویب رساندند.

نمایندگان با 131 رای موافق، 17رای مخالف و 8 رای ممتنع از مجموع 205 نماینده حاضر به کلیات این طرح موافقت کردند در صورت تصویب نهایی این طرح عوامل تهیه، تکثیر و توزیع نوارها ولوح های فشرده سمعی و بصری فاقد پروانه نمایش و مجوز عرضه  ولو آن که فاقد صحنه های مستهجن و مبتذل باشند به یک تا 6 ماه حبس و یا دو میلیون ریال تا ده میلیون ریال جزای نقدی محکوم می شوند.

همچنین این افراد در مرحله دوم ارتکاب به تحمل 6 ماه تا دو سال حبس و یا مبلغ پنج میلیون ریال تا سی میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد. براین اساس این افراد در صورت تکرار به 2 تا 5 سال حبس یا دو میلیون ریال تا پنجاه میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.

همچنین در صورت تصویب نهایی این طرح علاوه بر اینکه این اشخاص به حبس و پرداخت جزای نقدی محکوم می شوند، کلیه تجهیزات مربوط ضبط خواهد شد.

کد خبر 471786

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha