پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۹:۰۲

در همایش نقش زنان در دفاع مقدس؛

فرماندار تبریز حذف نام شهدا از تابلوهای شهری را رد کرد

فرماندار تبریز حذف نام شهدا از تابلوهای شهری را رد کرد

تبریز- فرماندار تبریز با اشاره به شائبه شهیدزدایی از برخی تابلوهای شهری با رد این مساله، اعلام کرد: تاکنون هیچ سند و مدرکی مبنی بر حذف نام شهیدان به دست ما نرسیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز مهدوی روز چهارشنبه در همایش نقش زنان در دفاع مقدس، خانواده شهدا و مادران و همسران شهدا را چشم و چراغ ملت و کشور دانست و گفت: ما همیشه مدیون شهدا و خانواده آنها هستیم و هیچ گاه نام و یاد و اهداف شهدا کمرنگ نمی‌شود.

وی گفت: ما به عنوان مسئولان نظام به حفظ حرمت شهدا و گرامی داشت نام و یادشان معتقد بوده و بر این امر پایبند هستیم.

فرماندار تبریز در تشریح چرایی مقدس بودن دفاع اظهار کرد: ما شروع کننده جنگ نبودیم و جوانان ما با هدف دفاع از دین اسلام و ارزش های دینی به جبهه رفتند و هدف‌شان را از قرآن گرفته بودند، به همین جهت دفاع مقدس نام گذاری شد.

مهدوی با بیان اینکه تنها رمز پیروزی ما در جنگ و با دست خالی ایمان و شهادت پذیری جوانان مخلص و از جان گذشته بود، گفت: صدام با محاسبات غلط فکر می کرد در عرض چند روز کار ایران تمام بوده و پیروز جنگ است در حالی که با مقاومت جانانه جوانان مواجه شد و به قول امام راحل (ره) ما در جنگ ابهت ابرقدرت شرق و غرب را در هم شکستیم.

فرماندار تبریز با اشاره به شائبه شهیدزدایی از برخی تابلوهای شهری با رد این مساله، اعلام کرد: تاکنون هیچ سند و مدرکی مبنی بر حذف نام شهیدان به دست ما نرسیده است و از شهرداری و بنیاد شهید نیز در این زمینه استعلام شده است.

کد خبر 4729060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha