به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازپایگاه اینترنتی الجزیره، ارتش آمریکا در بیانیه ای از کشته شدن یک نظامی آمریکایی و زخمی شدن دو تن دیگردرحمله موشکی به یک پایگاه نظامی درمحمودیه واقع در 30 کیلومتری جنوب بغداد خبر داد.
پلیس عراق نیز امروزاعلام کرد: روزگذشته درمناطق مختلف بغداد 20 جسد کشف شد؛ ازبغداد همچنین خبر می رسد که افراد مسلح ناشناس به غیرنظامیان در خیابان السعدون در مرکزاین شهر تیراندازی کردند که منجر به کشته شدن 2 و زخمی شدن 3 تن دیگر شد.
درمنطقه الوزیریه بغداد نیز به دنبال حمله افراد مسلح ناشناس دو پلیس کشته و 3 تن دیگر زخمی شدند.
یک منبع درپلیس عراق اعلام کرد: به دنبال وقوع انفجاری درمرکز یکی از مناطق استان ذی قار در 82 کیلومتری شرق شهر ناصریه یک کودک عراقی کشته شد.
خبرگزاری قطر درعین حال به نقل ازشاهدان گزارش داد: نظامیان آمریکایی و نیروهای عراقی امروز با افراد مسلح در نزدیکی مسجد البیاع درمنطقه العامل درغرب بغداد درگیر شدند.
درادامه این درگیری، بالگردهای وابسته به نیروهای چند ملیتی درعراق به سوی این مسجد به هنگام حضور نمازگزاران درآن آتش گشودند.
رادیو سوا نیز گزارش داد: ارتش آمریکا امروز دربیانیه ای از احداث دیواری سیمانی به طول 3 مایل و به ارتفاع 12 متر دراطراف منطقه الاعظمیه باهدف حمایت از ساکنان آن خبرداد.
منطقه الاعظمیه دربغداد از مناطق سنی نشین به شمارمی رود.
یکی از فرماندهان ارتش آمریکا با اشاره به اینکه کار احداث این دیواراز دهم ماه جاری میلادی آغازشده است، گفت: بعد از اتمام این دیوار منطقه کاملا امن می شود و تنها در ورودی های این شهر نقاطی برای ایست و بازرسی اختصاص می یابد.
خبرگزاری سوریه تیز به نقل از "نجم الجبوری" شهردار تلعفرگزارش داد: مقررات منع و آمد و شد دراین شهر از روز نوزدهم ماه جاری برای آرامش مردم به اجرا درمی آید.
این اقدام بعد از آن صورت گرفت که اخیرا افراد مسلح با پخش بروشورهایی تهدید به انجام حملات مسلحانه کردند.
نظر شما