پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۳ مهر ۱۳۹۸، ۹:۵۵

رئیس تعاون روستایی کبودرآهنگ خبر داد:

اجرای طرح بهره وری در تشکل های کشاورزی کبودرآهنگ

اجرای طرح بهره وری در تشکل های کشاورزی کبودرآهنگ

همدان -رئیس تعاون روستایی شهرستان کبودرآهنگ گفت: طرح ارتقاء بهره وری در تشکل های بخش کشاورزی شهرستان کبودرآهنگ به اجرا درآمد.

علی دلیری مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طرح افزایش بهره وری در سه تعاونی شهرستان با مشارکت جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان در مزارع کشاورزان تحت پوشش تعاونی در حال انجام است.

وی افزود: اجرای طرح ارتقاء بهره وری موجب افزایش ۲۰ درصدی درآمد کشاورزان تحت پوشش این طرح شده است.

وی افزود: طرح ساماندهی کمباین ها در سال جاری نیز در دو تعاونی طاسران و قباق تپه اجرایی شد.

رئبی تعاون روستایی شهرستان کبودرآهنگ گفت: تعیین نرخ برداشت نوبت بندی مزارع و کنترل و بررسی ریزش کمباین ها و جلوگیری از فعالیت کمباین های غیر استاندارد و در نتیجه جلو گیری از ضایعات تولید و هدر رفت تولیدات از مزایای این طرح می باشد که در سال آتی این خدمت در سایر تعاونیهای شهرستان نیز ارائه خواهد شد.

۲۸ تعاونی در شهرستان کبودرآهنگ فعال است

رئیس تعاون روستایی شهرستان کبودرآهنگ گفت: در این شهرستان ۲۸ شرکت تعاونی در حال فعالیت هستند.

دلیری مقدم افزود:شهرستان دارای ۲۸ تعاونی است که شامل ۱۳ تعاونی روستایی و ۱۱ تعاونی تولید  و ۳ تعاونی کشاورزی و ۱ تشکل نظام صنفی کارهای کشاورزی است.

وی اضافه کرد: رسالت اصلی این تعاونی ها ارائه خدمت به کشاورزان منطقه است.

وی افزود: وظیفه اصلی تعاون روستایی نظارت، هدایت و حمایت از شبکه گسترده تعاونیهای خصوصی تحت پوشش است.

کد خبر 4737061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha