به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یحیایی صبح شنبه در جلسه مشترک کارگروه حمایت از تولید و نظارت برگردش کالا و کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به میزبانی فرمانداری سمنان ضمن بیان اینکه ۱۳ هزار و ۴۰۵ انبار و مرکز نگهداری کالا در استان ثبتشده است، ابراز داشت: هدف از این اقدام کنترل ورود و خروج کالا، پیگیری و نظارت بر تکمیل فرآیند شناسایی انبارها است.
وی ضمن بیان اینکه از مجموع تعداد انبارهای ثبتشده در سامانه جامع انبارها، تعداد ۸۸۹ فقره مورد تائید قرارگرفته است، افزود: از این تعداد ۹ هزار و ۶۱۶مورد نیز در انتظار تائید و دو هزار و ۹۰۰مورد نیز غیر فعال گزارششده است.
معاون نظارت، بازرسی صمت استان سمنان بابیان اینکه از تعداد انبارهای ثبتشده دو هزار و ۳۰۱ انبار مربوط به بخش کشاورزی است، ابراز داشت: یک هزار و ۱۲۴ مورد مربوط به واحدهای صنعتی، یک هزار و ۴۶۰ مورد مربوط به نگهداری کالا، ۳۶۶ مورد به بخش معادن و مابقی نیز حوزههای دیگر مربوط میشود.
یحیایی بابیان اینکه بیشترین انبارها مربوط به اصناف با پنج هزار مورد است، تصریح کرد: واحدهای عمده و خردهفروشی اصناف بیشترین میزان انبارها را به خود اختصاص میدهند که بهمنظور نظارت بر ثبت اطلاعات ورود و خروج بار به انبارها اطلاعات ثبتشده در سامانه انبارها صحت سنجی و پیگیری میشود که نظارت لازم بر تائید نهایی آنها توسط دستگاههای اجرایی صورت میگیرد.
وی افزود: انباردارانی که در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا ثبتنام کردهاند موظف هستند با مراجعه به سامانه www.nwms.ir نسبت به ثبت اطلاعات ورود و خروج کالای خود به صورت مستمر اقدام کنند.
نظر شما