به گزارش خبرنگار مهر، حسن مظفری ظهر یکشنبه در مراسم بزرگداشت هفته پدافند غیرعامل در محل مدیریت بحران زنجان، با ابراز خرسندی از اینکه شهرداری زنجان را باید جزو اولین شهرداریهایی قلمداد کرد که طرح جامع پدافند شهری را در دست تهیه دارد، گفت: یکی از الزامات پدافند غیرعامل، موضوع پدافند شهری است که امیداریم تدوین این طرح در سایر شهرها نیز تداوم داشته باشد.
وی با بیان اینکه باید به این موضوع توجه داشته باشیم که مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دو موضوع جدا از هم اما در کنار یکدیگر قرار دارند که باید با فرهنگسازی لازم در این خصوص، زمینه جدا کردن این دو بخش از یکدیگر را فراهم کنیم، تصریح کرد: آمار حاکی از آن است که طرح جامع پدافند غیر عامل استان زنجان ۹۵ درصد پیشرفت دارد و امیدواریم تا ۲ ماه آینده به اتمام برسد.
مظفری با تاکید بر اینکه موضوع پدافند غیرعامل، مسئلهای است که باید اهتمام جدی به آن داشته باشیم، اظهار کرد: موضوع پدافند سایبری نیز در همین راستا است و باید توجه ویژهای به این موضوع داشت؛ چراکه دشمن به این حوزه توجه داشته و از این ناحیه ما را تهدید میکند.
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه یکی از دغدغههایی که شاهد آن هستیم، بحث توسعه کالبدی شهرها است که باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: برای اینکه بتوانیم در برابر مشکلات و بحرانهای به وجود آمده، آمادگی لازم را داشته باشیم، باید برنامهریزی خاصی اتخاذ کنیم.
حمیدرضا حمیدی با یادآوری اینکه باید مقابله با بحران در امور شهری مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: در مقوله شهرسازی باید به موضوع مقابله با بحرانهای احتمالی توجه داشته باشیم.
سجاد خدایی، نایبرئیس شورای اسلامی شهر زنجان نیز با تاکید بر اینکه حیات یک ملت در گرو مقابله با بحرانها است، افزود: علمی که در پدافند غیرعامل وجود دارد، میطلبد که در برنامهریزیهای توسعهای به این مهم توجه داشته باشیم.
نظر شما