پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۸:۰۰

در نتایج نظر سنجی یک مرکز معتبر ملی اعلام شد

67 درصد شهروندان پایتخت به عملکرد شورای سوم شهر امیدوارند / نظر مثبت 72 درصد تهرانی ها به ابقای قالیباف

67 درصد شهروندان پایتخت به عملکرد شورای سوم شهر امیدوارند / نظر مثبت 72 درصد تهرانی ها به ابقای قالیباف

بر اساس پیمایش اجتماعی و نظر سنجی یک مرکز ملی معتبر در زمینه افکار سنجی مشخص شد که بیش از 67 درصد مردم شهر تهران به عملکرد بهتر سومین شورای شهر تهران نسبت به دوره های گذشته امیدوارند . همچنین بیش از 72 درصد شهروندان نیز ابراز عقیده کرده اند که شورای سوم مجددا شهردار فعلی تهران را به دلیل تعهد ، کارامدی و اعتدال سیاسی در سمت خود ابقا خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر همچنین 9/62 درصد شهروندان تهرانی که مورد پرسش قرار گرفته اند ؛ رسیدگی شهرداری تهران به فضای سبز و زیباسازی شهر در مقایسه به سالهای گذشته را «بهتر و خیلی بهتر» ارزیابی نموده اند. در تحلیل نتایج جزئی در خصوص این گزینه ،2 درصد از جامعه آماری این پیمایش معتقدند عملکرد شهرداری خیلی بدتر شده ، 4 درصد معتقدند که بدتر شده و 31 درصد نیز عنوان داشته اند که تفاوتی در این خصوص احساس نکرده اند.

همچنین از مردم تهران پرسیده شد که « ارزیابی شما از رسیدگی شهرداری تهران به نحوه جمع آوری زباله و نظافت شهر در مقایسه با دو سال گذشته چیست؟». 7/68 درصد از پاسخگویان این عملکرد را «بهتر و خیلی بهتر» (1/49 درصد بهتر و 6/19 درصد خیلی بهتر) ، 21 درصد فاقد تغییر محسوس و 3/10 درصد نیز بدتر ارزیابی کرده اند.

سوال بعدی در خصوص ارزیابی مردم تهران از احداث بزرگراه و خیابان در سطح شهر بود که 3/52 درصد شهروندان در مقایسه خود دوران مدیریت شهردار کنونی تهران را «بهتر و خیلی بهتر» ، 9/37 درصد بدون تغییر محسوس و 5/9 درصد نیز بدتر از دوره گذشته ارزیابی کرده اند.

از میان جامعه آماری 1534 نفره این پیمایش 9/53 درصد در انتخابات سومین دوره شورای شهر شرکت کرده و 1/46درصد نیز شرکت نکرده اند. همچنین فقط 23 درصد از شهروندان تهرانی از روز آغاز به کار شوراها اعلام اطلاع نموده اند.

از شهروندان تهرانی در مورد احتمال رای مجدد شورای شهر سوم تهران به شهرداری دکتر محمد باقر قالیباف پرسیده شد که 3/72 درصد در این زمینه پیش بینی مثبت و 7/27 درصد نیز پیش بینی منفی داشته اند.

از میان کسانی که به اعتقاد آنها شورای سوم تهران مجددا قالیباف را برخواهد گزید ، دلیل این انتخاب مجدد پرسیده شد و نتایج زیر به دست آمد: عملکرد خوب شهرداری و رسیدگی بیشتر به شهر تهران 2/54 درصد ؛ مدیریت متعهد و کارآمد و نواندیشی اجرایی 5/19 درصد ؛ هم جناح بودن با اکثریت افراد شورای شهر و اعتدال سیاسی  3/10 درصد و در ادامه نیز به مواردی مثل برخورداری از کارنامه روشن در مدیریت مسائل اجتماعی ، تخصص در امور شهری و سرشناس بودن اشاره شده است.

به گزارش مهر همچنین از شهروندان مورد پرسش سوال شد که "ابقای شهردار فعلی تهران تا چه حد به نفع تهرانی ها است" که 4/39 درصد زیاد و خیلی زیاد ، 3/36 درصد تا حدی و 3/24 درصد نیز کم و خیلی کم را ارزیابی کرده اند. در مورد امیدواری مردم تهران به شورای شهر سوم نیز سوال شد که 4/20 درصد زیاد و خیلی زیاد و 1/47 درصد تاحدی به عملکرد بهتر شورای سوم در مقایسه با شورای دوم و اول ایراز امیدواری کرده اند.
یادآوری می شود از میان 1540 نفر نمونه سنجش شده ، 825 نفر مرد و 715 نفر زن و از اقشار و صنوف مختلف مناطق مختلف تهران بوده اند.

کد خبر 476976

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha