۹ آذر ۱۳۹۸، ۹:۴۱

مدیرکل منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری:

۷۰ هزار اصله نهال در چهارمحال و بختیاری کاشته می شود

 ۷۰ هزار اصله نهال در چهارمحال و بختیاری کاشته می شود

شهرکرد- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: ۷۰ هزار اصله نهال در چهارمحال و بختیاری به مناسبت روز جهانی خاک کاشته می شود.

علی محمدی مقدم در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به مناسبت ۱۴ آذر روز جهانی خاک، همزمان با سراسر کشور، طرح بسیج همگانی نهالکاری در استان چهارمحال و بختیاری اجرا می شود.

وی افزود: این طرح با شعار نهالکاری همگانی برای ایرانی سرسبز با مشارکت بسیج سازندگی، سازمان های مردم نهاد، شهرداری ها و دهیاری ها، صدا و سیما، ستاد نهضت سبز، همیاران طبیعت و تعاونی ها در شهرستان های استان اجرا می شد.

محمدی مقدم اضافه کرد: در این طرح بیش از ۷۰ هزار اصله نهال در مساحتی بالغ بر ۲۶۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان غرس می شود.

وی ادامه داد: با توجه به توپوگرافی منطقه در هر هکتار حدود ۲۵۰ چاله حفر خواهد شد.

محمدی مقدم اظهار داشت: با توجه به شرایط اقلیمی کشور، افزایش گازهای گلخانه ای و به دنبال آن افزایش دمای کره زمین و تغییر زمان خواب زمستانی درختان کشت پاییزه نهال ها با هدف جلوگیری و کاهش فرسایش خاک و افزایش سرانه فضای سبز انجام می شود.

به گفته وی؛ در این طرح گونه های سازگار با منطقه همچون زالزالک، داغداغان، گلابی وحشی، اسکوپاریا و کبوده کاشت می شود.

کد خبر 4784227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha