۹ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۲۹

مدیرکل آموزش و پرورش قم:

۸۷ درصد مدارس ابتدایی قم دونوبته است

۸۷ درصد مدارس ابتدایی قم دونوبته است

قم - مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با بیان اینکه ۸۷ درصد مدارس ابتدایی قم دوشیفته است، گفت: شروع سال تحصیلی امسال بالاترین افزایش دانش آموز را داشتیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا شیخ الاسلام ظهر شنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان قم که در سالن امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد، با بیان اینکه تعداد دانش‌آموزان قم ۲۶۵ هزار نفر است، اظهار داشت: امسال ۱۰ هزار نفر به تعداد دانش آموزان قم اضافه شد که بیشترین تعداد افزایش در مدارس قم را داشتیم.

وی تصریح کرد: طبق شاخص‌های آموزش و پرورش در سال ۹۲ رتبه ۱۱ کشور را داشتیم در حالی که امسال در رتبه پنجم هستیم؛ در رشته زبان انگلیسی رتبه اول و در ۳ سال متوالی در زمینه معدل کتبی رتبه پنجم در دروس نهایی را به خود اختصاص دادیم.

مدیرکل آموزش و پرورش قم با بیان اینکه هرچند در زمینه سرانه‌های آموزشی در مناطقی همچون پردیسان با کمبودهایی روبرو هستیم ولی می‌توان از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز در این زمینه استفاده کرد.

وی از دو شیفته بودن ۸۷ درصد مدارس ابتدایی قم خبر داد و گفت: در بعضی مناطق استان در زمینه تراکم فضای آموزشی در رتبه ۳۲ کشور بودیم که امروز این رتبه با وجود افزایش تعداد دانش آموزان به ۲۶ رسیده است.

کد خبر 4784739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha