۱۶ آذر ۱۳۹۸، ۲۱:۰۲

رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر:

پذیرش دانشجویان عراقی در دانشگاه دریایی خرمشهر انجام شد

پذیرش دانشجویان عراقی در دانشگاه دریایی خرمشهر انجام شد

خرمشهر- رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از ثبت‌نام حدود ۱۰ دانشجوی عراقی در این دانشگاه و آغاز دوره آموزشی از این ترم تحصیلی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور زراء نژاد ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران، اظهار کرد: واحد بین‌الملل دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر مجوز لازم برای پذیرش دانشجوی خارجی را از وزارتخانه و نهادهای مربوطه دریافت کرده و مقدمات پذیرش دانشجویان در نیمسال تحصیلی جدید فراهم شد.

وی افزود: در ترم جدید حدود ۱۰ دانشجو که به‌ طور عمده در رشته محیط‌ زیست پذیرش‌شده‌اند؛ در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر ثبت‌نام کردند و برخی از دانشجویان هم در حال طی کردن مراحل ثبت‌نام هستند.

رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با بیان اینکه پیش‌بینی می ‌شود از ترم آینده واحد بین‌الملل این دانشگاه در مقاطع و رشته‌های مختلف و مورد نظر فعالیت خود را آغاز کند، افزود: فعالیت واحد بین‌الملل می‌ تواند در پذیرش دانشجوی خارجی به‌ ویژه از کشور عراق تأثیرگذار باشد و اکنون نیز در رشته‌های مختلف متقاضی اشتغال به تحصیل از این کشور وجود دارد.

 زراء نژاد از انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه‌های مختلف برای جذب بیشتر دانشجو خارجی به‌ صورت اقدامی مشترک خبر داد و گفت: در رشته‌هایی که دانشگاه علوم و فنون خرمشهر مجری آن‌ها است، متقاضیانی وجود دارد و دانشجو پذیرش می‌شود اما در سایر رشته‌ها همچون رشته‌های فنی که تقاضای بیشتری از سوی دانشجویان خارجی دارند و دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر مجوز جذب دانشجو در این رشته‌ها را ندارد، تفاهم‌نامه‌هایی با برخی دیگر از دانشگاه‌ها منعقد می ‌شود.

وی افزود: توافق با دانشگاه تبریز انجام‌شده و اقدامات اولیه برای جذب مشترک دانشجو میان دانشگاه خرمشهر و تبریز انجام‌شده است تا در رشته‌هایی که مجری آن‌ها دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر نیست، آموزش‌ها به ‌صورت مشترک در واحد بین‌الملل دانشگاه خرمشهر انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از رایزنی و انعقاد تفاهم‌نامه برای جلب مشارکت سایر دانشگاه‌ها همچون دانشگاه امیرکبیر، علامه طباطبایی، شهید چمران اهواز و صنعتی دزفول برای جذب دانشجوی خارجی خبر داد.

زراء نژاد همچنین از انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های عراق برای انجام کارهای پژوهشی مشترک خبر داد و اظهار کرد: به‌ منظور اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های نیسان، بصره و کربلا منعقد شده و در مرحله مذاکره برای انجام است که امید می ‌رود به ‌زودی طرح‌های مشترک میان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با دانشگاه‌های کشور عراق آغاز شود.

رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به فعالیت طرح‌های پژوهشی هیئت‌علمی این دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی درباره مهار ریز گردها با استفاده از نانو مالچ یکی از موفقیت‌ها و طرح برجسته مورد نیاز کشور به شمار می ‌رفت که در این دانشگاه انجام شد.

وی همچنین با اشاره به پذیرش دانشجویان در سال تحصیلی جدید از رشد ۳۰ درصدی جذب دانشجو در این سال تحصیلی خبر داد و گفت: امسال ۴۰۰ دانشجو در ۱۸ رشته مختلف در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر پذیرش شدند که شش رشته جدید تعریف شد و هشت رشته که در سال‌های گذشته دانشجو جذب نکرده بود هم امسال اقدام به جذب دانشجو کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه علوم و فنون خرمشهر قدیمی‌ترین دانشگاه خرمشهر که در حال حاضر با چهار دانشکده هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل دارد.

کد خبر 4791266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha