به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «یانگ جیچی»، دیپلمات ارشد چینی در گفت وگوی تلفنی با «مایک پمپئو»، وزیرخارجه آمریکا خواستار آن شده تا واشنگتن دخالت در امور داخلی چین را متوقف کند.
این مقام چینی با اشاره به تصویب قانون حمایت از حقوق بشر در هنگ کنگ در مجلس نمایندگان آمریکا، این اقدام آمریکا را نقض قوانین بین المللی عنوان کرده است.
یانگ جیچی همچنین از وزیرخارجه آمریکا خواسته است تا با رفع اشتباهات مرتکب شده، هر چه زودتر مداخله در امور داخلی چین را متوقف کند.
هفته گذشته رییس جمهوری آمریکا دو قانون مصوب کنگره این کشور درباره هنگکنگ را که با مخالفت شدید چین روبهرو است، امضا و فروش سلاح به پلیس هنگکنگ را ممنوع اعلام کرد.
پیش از این نیز مقامات چینی تصویب این قوانین در کنگره آمریکا و امضای آن توسط ترامپ را به شدت محکوم کرده بودند.
نظر شما