به گزارش خبرگزاری مهر، در هفته پایانی نیم فصل اول لیگ دسته دوم فوتبال کشور تیم فوتبال شهرداری همدان در یک دیدار حساس به مصاف تیم فوتبال آوالان کامیاران رفت.
با شروع این بازی تیم میزبان آوالان کامیاران در دقایق نخست توپ و میدان را در دست گرفت و چند موقعیت نصف و نیمه روی دروازه شهرداری همدان خلق کرد.
بعد از گذشت دقایق ابتدایی تیم فوتبال شهرداری همدان بازی را در دست گرفت و به بازی مسلط شد تا اینکه در دقیقه ۳۷ روز کرنر زیبای امیرمحمد نسایی تیم شهرداری همدان موفق شد با ضربه سر دقیق محمد عباس تبار به گل برسد.
در نهایت نیمه نخست با نتیجه یک بر صفر به سود شهرداری همدان به پایان رسید.
با شروع نیمه دوم تیم آوالان برای جبران نتیجه به میدان آمد اما باز هم این شهرداریچی ها بودند که بازی زیباتری را به نمایش گذاشتند تا اینکه در دقیقه ۶۵ بازی با هجوم هواداران متوقف شد.
هواداران به درون زمین بازی ریختند و با سنگ مربیان، بازیکنان و داوران را مورد حمله قرار دادند همچنین در این دیدار مدیر رسانهای تیم شهرداری مورد ضرب و شتم قرار گرفت و دوربین تیم شهرداری همدان را شکستند.
همچنین هجوم هواداران آوالان به نیمکت شهرداری همدان برای حمله به بازیکنان این تیم صورت گرفت و بارها سنگ پرانی این هواداران به کادرفنی و بازیکنان شهرداری برخورد کرد.
بعد از توقف ۱۰ دقیقه بازی از سرگرفته شد و شهرداری همدان موفق شد در دقیقه ۷۴ پاس گل زیبای محسن وفایی را مهدی خلج با شوت سرکش تبدیل به گل دوم شهرداری کرد.
بعد از این گل آوالانی ها حملات متعددی را انجام دادند که در نهایت این دیدار با نتیجه ۲ بر صفر به پایان رسید.
در این دیدار اخلاق زیر پا گذاشته شد و متاسفانه شاهد بدترین صحنه ها بودیم از کتک زدن بازیکنان و مدیر رسانهای شهرداری تا سنگ پرانی شدید علیه تیم و برخورد به کادرفنی و بازیکنان قطعاً کمیته انضباطی باید به این مسائل ورود جدی کند.
تیم فوتبال شهرداری همدان با این پیروزی ۲۰ امتیازی شد و در رده ششم جدول باقی ماند.
تیم فوتبال شهرداری همدان یک بازی عقب افتاده دارد که هفته آینده در تعطیلات نیم فصل باید در خرم آباد به مصاف تیم فوتبال خیبر برود.
نظر شما