توافق همکاری اطلاعاتی و نظامی میان کره جنوبی و امارات

توافق همکاری اطلاعاتی و نظامی میان کره جنوبی و امارات

مقامات دفاعی کره جنوبی و امارات درباره تقویت همکاری در زمینه های اطلاعاتی، لجستیکی و الکترونیکی نظامی توافق کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، مقامات دفاعی کره جنوبی و امارات درباره تقویت همکاری در زمینه های اطلاعاتی و لجستیکی و الکترونیکی نظامی و تبادل سفر توافق کردند.

بر اساس این گزارش؛ این توافق در جریان نشست «جونگ کیونگ دو» وزیر دفاع کره جنوبی با محمد احمد البواردی وزیر مشاور در امور دفاع امارات در محل وزارت دفاع کره جنوبی در سئول رخ داد.

این دو وزیر در این نشست بر تقویت و توسعه همکاری میان دو کشور در زمینه های اطلاعاتی، خدمات لجستیکی و الکترونیکی نظامی و توسعه همکاری قوی با توسعه تبادل سفر و ادامه مطالعات پژوهشی مشترک و همکاری فنی تاکید کردند.

وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد که دو وزیر بیان کردند که همکاری دفاعی و صنایع دفاعی میان دو کشور طی سال جاری میلادی عمیق تر و متنوع تر شده است.

همچنین دو وزیر تاکید کردند که نشست امروز بر توسعه روابط میان دو کشور و در راس آن همکاری دفاعی و صنایع دفاعی تاثیر به سزایی خواهد داشت.

کد خبر 4799451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha