به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عباس نادعلی شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی سمنان بابیان اینکه در بررسی و پیگیریهای پلیس رد پای عاملان تهیه و توزیع مواد مخدر شیشه مورد شناسایی قرار گرفت، ابراز داشت: این افراد ماده مخدر شیشه را از تهران خریداری و در سمنان و دامغان توزیع میکردند که با هوشیاری پلیس دستگیر شدند.
وی بابیان اینکه عاملان توزیع در آخرین اقدام خود درحالیکه قصد انتقال شیشه را داشتند با کنترل نامحسوس پلیس در مسیر تهران-گرمسار متوقف شدند، افزود: متهمان دستگیر شده مرد و زنی ۳۸ و ۱۸ ساله بودند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان سمنان بابیان اینکه در این عملیات بیش از نیم کیلو شیشه کشف و ضبط شد، ابراز داشت: یکی از مأموریتهای ذاتی پلیس مقابله با مواد مخدر است که این نظارت و بازرسیها به صوت مستمر در کل استان انجام میشود.
نظر شما