پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۱:۱۳

مدیرکل هواشناسی استان هرمزگان:

سامانه بارشی عصر شنبه از نیمه شرقی هرمزگان خارج می‌شود

سامانه بارشی عصر شنبه از نیمه شرقی هرمزگان خارج می‌شود

بندرعباس - مدیرکل هواشناسی استان هرمزگان گفت: سامانه بارشی که از جمعه در استان هرمزگان فعال است، عصر شنبه از نیمه شرقی استان خارج می‌شود.

مجید رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه طی روز جاری، ناپایداری وضعیت جوی و دریایی در استان هرمزگان تداوم خواهد داشت، اظهار کرد: با کاهش ابرناکی از مناطق غربی استان، عمده فعالیت سامانه بارشی در نیمه شرقی استان خواهد بود و به تدریج این سامانه از ساعات بعدازظهر روز شنبه از شرق استان خارج می‌شود.

وی عنوان کرد: با توجه به شرایط نامساعد جوی امروز به ویژه در شرق استان توصیه می‌شود از تردد در حاشیه رودخانه‌ها، رفتن به مناطق مرتفع و ترددهای غیر ضرور جاده‌ای خودداری شود.

دریا تا روز یکشنبه مواج خواهد بود

مدیرکل هواشناسی استان هرمزگان با ذکر این نکته که ترددهای دریایی امروز ایمن نخواهد بود، ابراز داشت: در مناطق دریایی وزش تند بادهای شدید شمال غربی را خواهیم داشت که سبب مواج ماندن دریا تا روز یکشنبه خواهد شد.

رنجبر تشریح کرد: طی روز یکشنبه ضمن مواج بودن شدید دریا و وزش بادهای شدید، در برخی نقاط دریایی خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان وقوع رگبار باران و رعد وبرق پیش بینی می‌شود.

سرعت باد در تنگه هرمز به بیش از ۵۰ کیلومتر می‌رسد

وی با ذکر این نکته که تا روش شنبه وزش تند بادها ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: از تردد شناورهای سبک جدا خودداری شود و تدابیر لازم در بنادر و اسکله‌ها جهت جلوگیری از خسارات احتمالی اتخاذ شود.

سرعت وزش باد در برخی نقاط تنگه هرمز به بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت خواهد رسید و با توجه به ساعت مد در هنگام شب باید تمهیدات لازم در محدوده سواحل از جمله بندرعباس صورت گرفته شود.

از صبح یکشنبه شاهد کاهش دمای کمینه خواهیم بود

مدیر کل هواشناسی استان هرمزگان تصریح کرد: با خروج موج بارشی به تدریج از صبح فردا شاهد کاهش محسوس دمای کمینه خواهیم بود که این شرایط دمایی طی هفته جاری تداوم خواهد داشت.

قشم و لاوان بیشترین و کمترین میزان بارندگی

رنجبر تصریح کرد: از زمان ورود سامانه بارشی به هرمزگان تا ساعت ۶:۳۰ صبح امروز شهرستان قشم با ۲۰۷.۸ میلی متر بارندگی و لاوان با ۲۳.۳ میلی متر بیشترین و کمترین میزان بارندگی در استان هرمزگان را به خود اختصاص دادند.‏

وی عنوان کرد: شهرستان‌های بندرعباس ۱۶۴.۹ میلی متر، سیریک ۱۳۲.۸‏ میلی متر، رودان ۱۳۰.۴، میلی متر، میناب ۱۰۴.۵ میلی متر و بستک ۹۹.۵ میلی متر ‏بارندگی را تجربه کرده‌اند.

مدیرکل هواشناسی استان هرمزگان بیان داشت: سردشت بشاگرد ۸۵.۹‏ میلی متر، ابوموسی ۸۰.۹‏، خمیر ۷۲.۶‏، بندر لنگه ۷۰.۳‏، سیریک ۴۴.۴ و کیش ۴۲.۶ میلی متر بارندگی اعلام شده است.

کد خبر 4822305

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha