پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۰۰

استاندار زنجان:

مشکلات و مسائل اصناف باید با کمک دستگاه‌های دولتی حل شود

مشکلات و مسائل اصناف باید با کمک دستگاه‌های دولتی حل شود

زنجان-استاندار زنجان، با بیان اینکه نقش  بازار در کنترل و نظارت بر قیمت بسیار موثر است، گفت: مشکلات و مسائل اصناف باید با کمک دستگاه‌های دولتی حل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله حقیقی ظهر یکشنبه در جلسه ستاد کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید در محل اتاق اصناف استان زنجان، با بیان اینکه واحدهای صنفی اگر شرایط لازم را داشته باشند تسهیلات دریافت خواهند کرد، گفت: باید لیست واحدهای صنفی مورد حمایت دولت احصا شود.

وی اظهار کرد: این لیست در ستاد تنظیم بازار به روز رسانی شده و به مرکز اعلام شود تا تسهیلات لازم پرداخت شود.

استاندار زنجان با بیان اینکه باید فضای جامعه امروز را آرام نگه داریم، ابراز کرد: اصناف در تمام برهه‌های زمانی حمایت لازم را از دولت و نظام داشتند و امروز هم باید فضای امن و آرامی در جامعه حاکم شود.

حقیقی به نقش اصناف در حفظ آرامش جامعه اشاره کرد و افزود: بازار در کنترل و نظارت بر قیمت بسیار موثر است و در این زمینه مدیریت لازم را مد نظر قرار دهد.

وی تصریح کرد: باید مشکلات و مسائل اصناف با کمک دستگاه‌های اجرایی حل شود و در این میان امور مالیاتی و تامین اجتماعی کمک کنند.

استاندار زنجان در پاسخ به اعتراض اصناف به فعالیت مراکز سنتی و سفره‌خانه‌ها در استان زنجان، گفت: اجرای قوانین برای این واحدها باید با واحدهای مشابه یکسان مورد توجه قرار گیرد و در این خصوص میراث فرهنگی ورود کند.

حقیقی به بیمه واحدهای صنفی و تولیدی اشاره کرد و افزود: بیمه کار فرمایان این واحدها با نرخ واحد صنفی و تولیدی محاسبه شود.

وی افزود: در این وضعیت و شرایط جامعه باید آرامش در جامعه ایجاد شود چرا که دشمن با انواع مختلف درصد ایجاد فتنه انگیزی و اختلاف در ایران است و باید بیشتر حواس مان باشد.

کد خبر 4823340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha