پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۲۷

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان خبر داد:

تجهیز کانون‌های مساجد همدان با اعتباری افزون بر ۳۰۰ میلیون تومان

تجهیز کانون‌های مساجد همدان با اعتباری افزون بر ۳۰۰ میلیون تومان

همدان - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از تجهیز کانون‌های مساجد همدان با اعتباری افزون بر ۳۰۰ میلیون تومان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا احسانی پیش از ظهر شنبه در آئین اهدا تجهیزات به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان، گفت: اهدای این تجهیزات در راستای تحقق عدالت فرهنگی انجام می‌شود.

وی افزود: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بهترین پایگاه برای فعالیت‌های فرهنگی هنری هستند و نیاز به حمایت بیشتر در جهت هم افزایی، مشارکت و اجرای برنامه‌های مشترک با اداره کل ارشاد دارند.

احسانی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم هر سال بخشی از کانون‌های استان را تجهیز کنیم، اظهار کرد: امروز حدود یک چهارم از کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان تجهیز شدند.

وی به تقویت کانون‌ها با اهدا تجهیزات سخت افزاری و نرم افزایی اشاره کرد و گفت: توجه به خروجی کانون در هر منطقه و محله در حوزه‌های مختلف خانواده، مشاوره، فرهنگی و هنری باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان ادامه داد: همان گونه که در حوزه مختلف هنری از جمله موسیقی، تئاتر، مطبوعات برنامه هدفمند و منسجم وجود دارد، کانون‌های مساجد هم برای دستیابی به توسعه پایدار و متوازن باید برنامه‌های هدفمند داشته باشند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان نیز در این مراسم گفت: همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اهدایی تجهیزات کتابخانه ای و دیجیتال بین کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان توزیع می‌شود.

حمیدرضا ناهیدی‌فرد افزود: تجهیزات دیجیتال شامل ۳۶ عدد کیس و مانیتور، ۲۵ عدد دوربین عکاسی، ۸۰ قفسه کتاب، ۳۵ میز مطالعه و ۱۵۷ صندلی از محل اعتبارات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، با اعتباری بالغ بر ۳۱۰ میلیون تومان برای تجهیز کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان اختصاص یافته است.

وی به شرایط اهدای تجهیزات به کانون‌های مساجد اشاره کرد و گفت: ثبت کانون فرهنگی و هنری در سامانه بچه‌های مسجد، داشتن امتیاز در سامانه بچه‌های مسجد و دارا بودن کتابخانه از شرایط اهدایی تجهیزات به کانون‌های مساجد است.

کد خبر 4840803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha