پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۱۷

همزمان با آغاز دهه فجر؛

رژه موتورسواران دهلرانی برگزار شد

رژه موتورسواران دهلرانی برگزار شد

دهلران-همزمان با نخستین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، رژه موتوری و خودرویی استقبال از تمثال مبارک امام راحل از میدان شهدای دهلران تا یادمان شهدای گمنام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، موتورسواران و خودروهای شرکت کننده در این آیین با نثار گل به تمثال مبارک امام (ره)، یاد و خاطره سالروز ورود رهبر انقلاب اسلامی به وطن را گرامی داشته و به مقام شامخ شهدای گمنام ادای احترام کردند.

کاروان استقبال از تمثال مبارک امام راحل که با مشارکت دستگاه‌های مختلف اجرایی برگزار شد، در حین عبور از خیابان اصلی شهر دهلران با روشن کردن چراغ‌ها و بوق زدن‌های ممتد، فضایی شاد و نشاط آفرین در شهر ایجاد کردند.

کد خبر 4840946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha