پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۴۳

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور خبر داد

امکان بررسی پرونده‌های پزشکی قانونی از طریق ویدئوکنفرانس فراهم شد

امکان بررسی پرونده‌های پزشکی قانونی از طریق ویدئوکنفرانس فراهم شد

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور از امکان بررسی پرونده‌ها از طریق ویدئو کنفرانس در کمیسیون پزشکی مرکزی سازمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان پزشکی قانونی کشور، عباس مسجدی آرانی گفت: همزمان با گرامیداشت دهه مبارک فجر به منظور کاهش اطاله دادرسی و سهولت بیشتر دسترسی مردم به خدمات، امکان بررسی پرونده‌ها در کمیسیون مرکزی از طریق ویدئو کنفرانس فراهم شد که با این شیوه از بسیاری ترددها و تحمیل هزینه به مردم جلوگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در مدت زمان اجرای آزمایشی این طرح که در مدت سه ماه و با چهار استان کشور به انجام رسید، ۸۷ پرونده از طریق ویدئوکنفرانس مورد رسیدگی قرار گرفت که بدین ترتیب از تردد بیش از ۴۰۰ نفر به تهران ممانعت به عمل آمد.

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور اظهار امیدواری کرد: با تجهیز کمیسیون مرکزی به سیستم ویدئوکنفرانس از مراجعه حضوری به تهران در بسیاری پرونده‌ها که در آن نیازی به معاینه فرد نیست جلوگیری و در وقت و هزینه مردم صرفه جویی می‌شود.

مسجدی آرانی همچنین از راه اندازی ۲۰ مرکز پزشکی قانونی در شهرستان‌های فاقد مراکز پزشکی قانونی خبر داد و گفت: در راستای تحقق دستورات رییس قوه قضاییه مبنی بر دسترسی راحت تر مردم به خدمات و عدالت در دسترسی‌ها، در ایام دهه فجر ۲۰ مرکز در شهرستان‌های فاقد پزشکی قانونی راه اندازی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: به طور کلی ۴۹ شهرستان فاقد پزشکی قانونی هستند که فاصله آنها تا نزدیک ترین مرکز، حداقل ۸۰ کیلومتر است و برخی از آن‌ها نیز راه‌های صعب‌العبور دارند. خوشبختانه با تلاش همکاران از این تعداد، ۲۰ مرکز در دهه فجر افتتاح و خدمات در آن‌ها به مردم ارائه خواهد شد.

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور اظهار امیدواری کرد که به زودی زمینه مناسب برای راه اندازی مرکز پزشکی قانونی در ۲۹ شهرستان دیگر هم فراهم شود.

بر اساس این گزارش، علاوه بر ۲۰ مرکز شهرستانی، ۱۵ پروژه عمرانی ملی و استانی نیز در ایام دهه فجر با مساحت بالغ بر ۹ هزار متر مربع و اعتباری بیش از ۸۰ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.

کد خبر 4842085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha