پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۴۸

مدیر امور برق شهرستان خوانسار خبر داد:

کاهش ۱.۷ مگاوات مصرف انرژی در زمان پیک بار در خوانسار

 کاهش ۱.۷ مگاوات مصرف انرژی در زمان پیک بار در خوانسار

خوانسار- مدیر امور برق شهرستان خوانسار با بیان اینکه خوانسار ۲۱ هزار و ۵۰۰ مشترک برق دارد، گفت: امور برق خوانسار در تابستان امسال موفق به کاهش ۱.۷ مگاوات مصرف انرژی در زمان پیک بار شد.

فرهاد بلابادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امسال تاکنون عملیات بهینه‌سازی و تبدیل شبکه برق به کابل خودنگهدار در روستای ویست، حسن‌آباد، حاجی‌آباد، خشکرود، صفادشت و قلعه بابامحمد به طول شش کیلومتر و احداث شبکه فشار متوسط در منطقه کارگاهی تیدجان انجام شده است.

وی افزود: در ۱۰ ماهه امسال مبلغ دو میلیارد ریال در جهت بهینه سازی معابر روشنایی از قبیل رنگ آمیزی پایه‌ها و شست و شوی چراغ‌ها هزینه شده است.

مدیر امور برق شهرستان خوانسار با اشاره به بهینه سازی و تعمیرات شبکه فشار ضعیف در مناطقی از روستاهای سنگ سفید، قودجان و ویست، گفت: برای اجرای این طرح‌ها ۲ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت توزیع برق استان اصفهان هزینه شده است.

وی از بهینه سازی شبکه محله بی دهند با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ ریال خبر داد و افزود: برق رسانی به سایت تلفن همراه اول و تجهیز پست مجتمع گردشگری گلستانکوه از دیگر پروژه‌های این امور بود که با همکاری این نهادها انجام شد.

بلابادی افزود: اصلاح و بهینه سازی شبکه برق میدان جدید سنگ شیر یکی دیگر از پروژه‌های برق شهرستان خوانسار است که با همکاری شهرداری انجام شد.

نصب ضد سرقت بر روی ۱۵۰ دستگاه ترانسفوماتور

وی از نصب پلمپ ضد سرقت بر روی ۱۵۰ دستگاه ترانسفورماتور در محدوده امور برق شهرستان خبر داد و افزود: ۴۰۰ میلیون ریال برای اجرای این طرح هزینه شده است.

مدیر امور برق شهرستان خوانسار ادامه داد: در مدیریت پیک بار در تابستان گذشته امور برق شهرستان عملکرد مناسبی داشت به طوری که موفق به کاهش ۱.۷ مگاوات مصرف انرژی در زمان پیک بار شد.

وی افزود: در ۱۰ ماهه نخست امسال با اضافه شدن ۵۳۹ مشترک جدید اکنون تعداد مشترکان برق شهرستان خوانسار به ۲۱ هزار و ۵۰۰ مشترک رسیده است.

بلابادی خاطرنشان کرد: امسال ۳۵ میلیارد ریال اعتبار جذب شده است که از این میزان اعتبار مبلغ هشت میلیارد ریال جهت توسعه برقرسانی، ۱۲ میلیارد ریال جهت تبدیل شبکه به کابل خودنگهدار و مابقی در جهت بهسازی و نیز نصب لوازم اندازه گیری هزینه شده است.

کد خبر 4852720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha