۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۴:۲۸

/ هیات وزیران تصویب کرد /

پرداخت وام قرض الحسنه با حداقل کار مزد به دانشجویان / اختصاص یک هزار و 200 میلیارد ریال به وام دانشجویی

پرداخت وام قرض الحسنه با حداقل کار مزد به دانشجویان / اختصاص یک هزار و 200 میلیارد ریال به وام دانشجویی

هیات وزیران بر اساس پیشنهاد مشترک سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، بانک مرکزی و وزارتخانه های علوم، بهداشت، آموزش و پرورش، کار و امور اجتماعی و رفاه و تامین اجتماعی، آیین نامه اجرایی نحوه استفاده از وجوه اداره شده موضوع جز (3) بند "ط" تبصره (2) قانون بودجه سال 1386 کل کشور را تصویب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس این تصویب نامه، مبلغ یکهزار و 200 میلیارد ریال در اختیار وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش و مراکز آموزش عالی غیر انتفاعی قرار می گیرد تا به صورت وام قرض الحسنه با حداقل کارمزد به دانشجویان واجد شرایط پرداخت شود.

هیات وزیران سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور را مکلف می کند ظرف یک هفته پس از ابلاغ این آیین نامه، سهم تسهیلات هر یک از دستگاههای یاد شده را پس از اخذ نظرات و آمار دانشجویان واجد شرایط ثبت نام شده در سال 1385 تعیین و اعلام کند.

به موجب این تصویب نامه، دانشجویانی می توانند ازاین تسهیلات استفاده کنند که برای تحصیل موظف به پرداخت شهریه باشند.

کد خبر 486053

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha