پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۲۳

رئیس اداره اجرائیات شهرداری بجنورد؛

وانت بارهای عرضه میوه و تره‌بار ورودی بجنورد جمع‌آوری می‌شوند

وانت بارهای عرضه میوه و تره‌بار ورودی بجنورد جمع‌آوری می‌شوند

بجنورد _ رئیس اداره اجرائیات شهرداری بجنورد از آغاز طرح فوری جمع آوری وانت بارهای غیرمجاز در مبادی ورودی شهر بجنورد خبر داد.

حسان هجرتی در گفتگو با مهر، اظهارداشت: اجرای طرح جمع‌آوری سد معبر در نقاط مختلف مرکز استان از چند روز گذشته در دستور کار قرار گرفته است و وانت بارهایی که در مبادی ورودی بجنورد اقدام به عرضه میوه و تره بار می‌کنند، جمع‌آوری می‌شوند.

وی افزود: دلیل اصلی برای اجرای این طرح علاوه پاک کردن چهره نازیبای ورودی شهر و جلوگیری از ایجاد ترافیک و افزایش خطر تصادف است.

هجرتی با اشاره به اینکه اغلب این وانت بارها بدون مجوز و به صورت غیرقانونی اقدام به فروش در مبادی ورودی می‌کنند، افزود: به این منظور جمع‌آوری این وانت بارها در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس اداره اجراییات شهرداری بجنورد در ادامه بیان داشت: در راستای ساماندهی میوه فروش‌ها و دست فروش‌ها به بازارچه جدید واقع در میدان‌بار خیابان رسالت مستقر خواهند شد.

وی همچنین از جمع‌آوری خودروهای فرسوده که در مبادی راه و یا درب مغازه‌های تعمیر خودرو رهاشده‌اند خبر داد و گفت: این خودروها به علاوه تانکرها و سایر وسایلی که چهره شهر را مخدوش و نازیبا کرده‌اند نیز جمع‌آوری می‌شوند.

کد خبر 4863946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha