۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۳:۳۴

رئیس آموزش و پرورش دامغان:

۳۰ مدرسه دامغان برای اسکان نوروزی مسافران آماده می‌شود

۳۰ مدرسه دامغان برای اسکان نوروزی مسافران آماده می‌شود

دامغان- رئیس آموزش و پرورش دامغان از آمادگی ۳۰ مدرسه و آموزشگاه با ۲۸۰ کلاس درس و امکانات رفاهی برای پذیرایی و اسکان مسافران نوروزی در سراسر شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن کاتبی ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران در محل آموزش و پرورش دامغان از آمادگی ۳۰ مدرسه شهرستان برای پذیرایی از مسافران نوروزی در روزهای آتی خبر داد و بیان کرد: این مدارس در صورت مهار بیماری کرونا برای اسکان مسافران نوروزی آماده می‌شوند.

وی با بیان اینکه این ۳۰ مدرسه دارای ۲۸۰ کلاس درس و امکانات برای اسکان مسافران هستند، ابراز کرد: ستاد اسکان آموزش و پرورش در نوروز پیش رو نیز مانند سنوات قبل کار خود را به صورت کامل و برنامه‌ریزی شده انجام می‌دهد.

رئیس آموزش و پرورش دامغان با بیان اینکه پیش بینی می‌شود کلاس‌های درس مهیای پذیرای ۸۰ هزار مسافر باشند، ابراز کرد: این مدارس به سیستم‌های گرمایشی، سرمایشی، فرش، تلویزیون و سرویس بهداشتی و … مجهز است.

کاتبی بیان کرد: همچنین علائم راهنمای مسافران به سمت مدارس و همچنین بروشورهای مرتبط توزیع خواهد شد.

کد خبر 4864687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha