۱۰ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۰۶

دمای ۱۹ شهر سیستان و بلوچستان کاهش یافت

دمای ۱۹ شهر سیستان و بلوچستان کاهش یافت

زاهدان- معاون فنی و شبکه ایستگاه‌های هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: بامداد امروز شنبه دمای ۱۹ شهر این استان نسبت به ۴۸ ساعت گذشته بین یک تا ۱۴ درجه سلسیوس کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی هواشناسی سیستان و بلوچستان، محمود دیانتی اظهار داشت: همان‌طور که انتظار می‌رفت کاهش دما اکثر نواحی سیستان و بلوچستان را فرا گرفت و دمای ۱۹ شهر این استان را بین یک و ۱۴ درجه سلسیوس کاهش داد.

وی با بیان اینکه بیشترین کاهش دما در نیمه شمالی سیستان و بلوچستان روی داده است، افزود: میرجاوه و زاهدان با ۱۴ درجه کاهش دما بیشترین میزان کاهش دما را به خود اختصاص داده‌اند.

معاون فنی و شبکه ایستگاه‌های هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: صبح امروز زاهدان با دمای ۲.۲ درجه سلسیوس سردترین شهر استان شد.

وی ادامه داد: بر اساس خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های جوی با فروکش کردن بادهای سرد شمالی، انتظار می‌رود از امروز افزایش دما در سطح استان حاکم شود.

دیانتی به وضعیت دمایی نواحی جنوب سیستان و بلوچستان نیز اشاره کرد و گفت: در شبانه روز گذشته شهرهای زرآباد، راسک و قصرقند با دماهای بالای ۳۱ درجه سلسیوس سردترین شهرهای استان و کشور شدند.

کد مطلب 4865581

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha