به گزارش خبرنگار مهر، اکبر بهنام جو عصر شنبه در جلسه بررسی مشکلات واحدهای راکد استان اردبیل از تلاش برای رفع مشکلات واحدهای راکد و نیمه فعال استان با اولویت اشتغالزایی خبر داد.
وی افزود: واحدهایی که بعد از فعال شدن اشتغال زایی بالایی خواهند داشت، در اولویت رفع مشکلاتی چون تأمین سرمایه در گردش و مواد اولیه قرار میگیرند.
استاندار اردبیل ادامه داد: واحدهایی که در سال ۹۶ و ۹۷ تعطیل شدهاند، در اولویت رفع مشکلات قرار خواهند گرفت.
بهنام جو ادامه داد: مجموعه استانداری اردبیل از تمامی ظرفیت و ابزارهای خود برای پویایی واحدهای فعال صنعتی و تولیدی و اقتصادی استان استفاده خواهد کرد تا در رونق اقتصادی و حمایت از تولید داخلی موفق تر از گذشته ظاهر شود.
به گفته وی، عمل به تعهدات موجود در بخش اشتغال امکان پذیر بوده و امیدواریم با افزایش میزان جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی به منطقه، موفق ظاهر شویم.
گفتنی است، در این جلسه تعدادی از مدیران واحدهای راکد مشکلات واحدهای خود را بیان کرده و راهکارهای لازم برای رفع مشکلات اتخاذ شد.


نظر شما